Nihat Karaarslan, Kimdir ve Kaç Yaşında?

Başkent Ankara'da, Çankaya'daki evine girmek için aracından indiği sırada yanında akrabası olduğu öğrenilen bir kişi ile kapıda bekleyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayan Nihat Karaarslan'ın kim olduğu sorgulanıyor.

HASTANEYE KALDIRILDI AMELİYATA ALINDI

İş adamı Nihat Karaarslan ve akrabası Cengiz A. Adlı kişinin evinin kapısı önünde bekleyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradıkları iddiası gündeme bomba gibi düştü. Vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığıldığı öğrenilen Nihat Karaarslan’a ilk müdahalenin olay yerine gelen ambulansta yapıldıktan sonra kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı. Hayati tehlikesinin devam ettiği açıklanan Karaarslan’ın yanındaki akrabası Cengiz A’da hastanede tedavi ediliyor.

SEDAT PEKER ALEYHİNDE PAYLAŞIMLARI VARDI

İki yıl önce işadamı Nihat Karaarslan’ın Ankara’daki ofisinin çıkışında silahlı saldırıya uğradığı biliniyor. Nihat Karaarslan, saldırıda son anda kurtulduğu, şikâyetçi olması üzerine Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla açılan soruşturma kapsamında suikast girişiminde bulunan 4 kişiyi gözaltına alınmıştı. Karaarslan’ın sosyal medya hesabından son dönemlerde Sedat Peker aleyhinde paylaşımlar yaptığı da biliniyor.

NİHAT KARAARSLAN KİMDİR?

Nihat Karaarslan, Bingöllü bir iş insanıdır. Bingöl’de 30 bin kişilik bir aşiretin lideri olduğu yönünde kesin olmayan bir bilgi vardır. Karaarslan, “Hanım Ağa” lakabıyla tanınan Güniz Akkuş’un Sedat Peker’i tehdit ettiği olayda gündeme gelmişti. Sedat Peker’in şikâyeti ile 2020 yılında gözaltına alınanlar arasında bulunarak serbest bırakılmıştı.

Bakmadan Geçme