Nihat duygu dolu anlar yaşattı

Afyonkarahisarspor’un emektar futbolcularından Nihat Baştürk, önceki gece düzenlenen organizasyonda yaptığı konuşmayla herkese duygu dolu anlar yaşattı. Nihat Baştürk, “Hayatın ne kadar zor olduğunu buradaki genç kardeşlerimiz bu çatı altında daha iyi anlıyorlar” dedi. Afyonkarahisarsporlu futbolcu Nihat Baştürk, yaptığı açıklamada salonda bulunanların gözlerini yaşarttı. İşte Nihat Baştürk’ün açıklamaları: “Bizim için önemli olan futbol değil aslında. Yenmek [&hellip]

Nihat duygu dolu anlar yaşattı

Afyonkarahisarspor’un emektar futbolcularından Nihat Baştürk, önceki gece düzenlenen organizasyonda yaptığı konuşmayla herkese duygu dolu anlar yaşattı. Nihat Baştürk, “Hayatın ne kadar zor olduğunu buradaki genç kardeşlerimiz bu çatı altında daha iyi anlıyorlar” dedi.
Afyonkarahisarsporlu futbolcu Nihat Baştürk, yaptığı açıklamada salonda bulunanların gözlerini yaşarttı. İşte Nihat Baştürk’ün açıklamaları: “Bizim için önemli olan futbol değil aslında. Yenmek ya dayenilmek de değil. Biz buraya gelen gençlere özellikle şunu diyoruz, ‘Hayat çok zor, bunu bilerek hareket edin ve çalışın’ diyoruz. Önce biz hayatı öğretmeye çalışıyoruz ondan sonra sporu öğretmeye çalışıyoruz. Bizim tek amacımız bu. Bizim bir geçmişimiz var Alper kardeşimin, benim, buradaki değerli hocalarımızın. Sağolsun bu işe vesile olan Turan Saltık hocam ve sizlerden Allah bin kere razı olsun. Bizim için düne kadar durum çok kötüydü fakat şu güzelliği gördükten sonra başka istedğimiz bir şey yok. Allah, inşallah siz değerli büyüklerimize 2 katını versin. Bizim için futboldan önce hayattır. Biz gençlerin hayatı öğrenmelerini istiyoruz. Bizim yeri geldiğinde çorba ile de salata ile de karnımız doyuyor. Bu çocuklar dönüp büyüklerine bakıyorlar. Kalorifer ne zaman ısınacak, ne zaman karnımız doyacak diye. Hiçbir yetkili de sesini çıkarmıyor.”

Bakmadan Geçme