Nice huzurlu bayramlara…

Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca ve siyasi partiler birer kutlama mesajı yayınladı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca, kutlama mesajında 'Bayramlar, milletimizin birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları ve kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlarımız, milli ve dini duygularımızın, inançlarımızın, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği ve bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. [&hellip]

Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca ve siyasi partiler birer kutlama mesajı yayınladı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca, kutlama mesajında “Bayramlar, milletimizin birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları ve kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlarımız, milli ve dini duygularımızın, inançlarımızın, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği ve bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğimizdir. Milli birlik ve beraberliğimize her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır.” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kemalettin Yılmaz, “Milletimizin üzerine çöreklenen sosyal, siyasalve ekonomik açmazlardan dolayı karamsar ve endişeli bir şekilde karşıladığımız bu bayram günlerinin, tahrip edilmeye çalışılan milli birliğimize güç vermesi en öncelikli temennimdir.
Dargınlıkların unutulması, küsler arasındaki mesafelerin kalkması, büyüklerin sayıldığı, küçüklerin sevildiği, kucaklaşma ve buluşmanın davranış haline geldiği bayramların, milletimizin kültür hayatındaki önemi çok büyüktür” ifadelerini kullandı.
İşçi Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Tolga Bekar ise, “Vatanına ve milletine karşı sorumluluk duyan kuruluş ve kişilerin, hangi parti ve görüşten olursa olsun, ülkemizi ilgilendiren temel sorunlar karşısında ortak düşünce ve davranışa yönelme arzusunda oldukları bilinen bir gerçektir. Türkiyemizin, karşı karşıya bulunduğu ağır sorunları, böyle anlaşıyla yeneceğine inanı-yoruz” dedi.
İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici ise “Bayramlar huzur, sevinç ve birlik beraberliği içinde barındıran özel günlerdir. Herkesin birbirini sevgi ve samimiyetle kucaklaması gereken anlamlı bir fırsattır. Sevgi, barış ve dostluk içerisinde, yardımlaşma ve dayanışma duygularının bütünleştiği bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın maneviyatı içerisindeyiz. Ramazan bayramının ülkemizde ve özellikle ilimizde barış ve huzur içinde geçmesini diliyor, tüm toplumumuzun neşeli ve sağlıklı bir bayram geçirmelerini temenni edi-yorum” yorumunu yaptı.
Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol Mübarek Ramazan Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. “Milletimizin manevi değerleri arasında büyük bir önem ve yeri bulunan, bir Ramazan Bayramını daha huzur içerisinde karşılamanın mutluluğunu paylaşıyoruz.
Özellikle fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı,akraba ve komşularımızı,bu bayram günlerinde ziyaret etmeli, bayramın manevi huzur, sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşamalı ve paylaşmalıyız” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme