Nice 96’ıncı yıllara – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 96'ncı yıldönümü olan 23 Nisan, Afyonkarahisar'da ve ilçelerde kutlanacak.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, saat 9'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kocatepe Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayacak. Çelenk koyma töreninin ardından Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda resmi kutlama programı düzenlenecek.KORTEJ, ETKİNLİK, ŞENLİKResmi törenlerin yanı sıra Afyonkarahisar Valiliği'nin öncülüğünde farklı [&hellip]

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 96’ncı yıldönümü olan 23 Nisan, Afyonkarahisar’da ve ilçelerde kutlanacak.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, saat 9’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kocatepe Parkı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayacak. Çelenk koyma töreninin ardından Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda resmi kutlama programı düzenlenecek.
KORTEJ, ETKİNLİK, ŞENLİK
Resmi törenlerin yanı sıra Afyonkarahisar Valiliği’nin öncülüğünde farklı etkinliklere de imza atılacak. Saat 8.45’te Anıtpark önünde Kadınana İmam Hatip Okulu Mehteran Takımı ve belirtilen okullarla yürüyüş yapılacak. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Park Afyon Alışveriş Merkezi’nin işbirliğinde, saat 14’te çocuklara özel şenlik düzenlenecek. Saat 13’te ise Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ile Özel Telek Doğum Hastanesi’nin birlikte imza atacağı Çocuk Koroları Şenliği başlayacak.
ALTERNATİF KUTLAMA
Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı da saat 9.30’da alternatif kutlama programı çerçevesinde Kocatepe Parkı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koyacak. Sinada Kitapevi ise “Çocuk Günü” etkinliği kapsamında sevimli kahramanları çocuklarla buluşturacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme