Nice 54 senelere – Kocatepe Gazetesi

Ege Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Abdioğulları ile Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan Gazeteniz Kocatepe’nin 54.’ncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla gazeteyi ziyaret etti.“KURULDUĞU GÜNDEN BU YANA TARAFSIZLIK ÇİZGİSİNİ BOZMADI”Kocatepe Gazetesi’nin tarafsız bir yayın politikasına sahip olduğunu belirten Abdioğulları, “Yerel basın, kamuoyunun sesini duyurma noktasında [&hellip]

Ege Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Abdioğulları ile Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan Gazeteniz Kocatepe’nin 54.’ncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla gazeteyi ziyaret etti.
“KURULDUĞU GÜNDEN BU YANA TARAFSIZLIK ÇİZGİSİNİ BOZMADI”
Kocatepe Gazetesi’nin tarafsız bir yayın politikasına sahip olduğunu belirten Abdioğulları, “Yerel basın, kamuoyunun sesini duyurma noktasında çok önemlidir. Kocatepe Gazetesi kurulduğu tarihten bu yana tarafsızlık çizgisini bozmayan, toplumdaki her kesimin sesi olmaya gayret eden bir basın kuruluşudur. Sizi kutluyorum. Nice 54 yıllar diliyorum. Allah başarılarınızı daim etsin.” dedi.
“HER ZAMAN DOĞRUNUN YANINDA”
Kocatepe Gazetesi’nin Afyonkarahisar’daki 54 yıllık yayın hayatında kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi noktasındaki özverisinin yadsınamayacağını kaydeden Basın İlan Kurumu (BİK) Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan ise, “Tarafsız, ilkeli ve her zaman doğrunun yanında olan Kocatepe Gazetesi’ne nice yıllar dilerim. İbrahim ve Şükrü Küçükkurt amcalara rahmet diliyorum. Kocatepe Gazetesi’nin tüm çalışanlarına başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme