• Haberler
  • Spor
  • NG'den Frig Vadisi Bisiklet Turu'na 7. kez destek

NG'den Frig Vadisi Bisiklet Turu'na 7. kez destek

Bisikletleri üzerinde 3 gün boyunca 180 kilometrelik parkuru tamamlayacak olan bisiklet severler, bölgenin binlerce yıllık tarih ve kültür mirasını keşfedecek. Binlerce yıldır farklı medeniyetlere ev sahipliği yapan, ekstrem sporların son yıllardaki yeni rotası Afyonkarahisar'da, Frigya'nın izlerinin ve muhteşem kültürünün keşfedileceği bisiklet turu 3 gün sürecek.  3 gün boyunca Afyonkarahisar tarihinin keşfedileceği tur, Frig Vadisi'nin kalbi [&hellip]

Bisikletleri üzerinde 3 gün boyunca 180 kilometrelik parkuru tamamlayacak olan bisiklet severler, bölgenin binlerce yıllık tarih ve kültür mirasını keşfedecek. Binlerce yıldır farklı medeniyetlere ev sahipliği yapan, ekstrem sporların son yıllardaki yeni rotası Afyonkarahisar’da, Frigya’nın izlerinin ve muhteşem kültürünün keşfedileceği bisiklet turu 3 gün sürecek.  
3 gün boyunca Afyonkarahisar tarihinin keşfedileceği tur, Frig Vadisi’nin kalbi olan İhsaniye’den başlayacak. 65 kilometrelik ilk günün parkuru Ayazini köyünde son bulacak. Bisiklet tutkunları turun ikinci gününde bölgenin Urumkuş ve Sarıcaova rotasına doğru hareket edecek. Üçüncü gün yine İhsaniye’den başlayacak olan bisikletliler, Arog filminin çekildiği Memeç Kayalıkları ve doğal güzelliğiyle bilinen Emre Gölü’nü ziyaret ettikten sonra başladıkları noktası olan İhsaniye’de turu tamamlanacak.
BİSİKLET TURU
KAYDI ÜCRETE DAHİL
Frig Vadisi Bisiklet Turu’na özel konaklama paketi ile ilgili bilgilendirme yapan NG Afyon 25-28 Nisan tarihleri arasında iki kişilik odada, yarım pansiyon, 3 gece 2 kişi 2 bin 220TL’den başlayan fiyatlarıyla konuklarını ağırlayacak. Bisiklet turuna kayıt ücretini de pakete dahil eden NG Afyon, ayrıca konuklarına konaklama tarihleri içerisinde geçerli olan yüzde 20 masaj indiriminden da faydalanma fırsatı sunuyor.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Frig Vadisi Bisiklet Turu Programı ise şu şekilde;  
25 NİSAN PERŞEMBE
 (Afyonkarahisar/İhsaniye Kamp alanı giriş)
14.00-24.00 kayıt, özel tasarım forma ve yemek fişlerinin dağıtımı
Erken giriş yapanlara bölgesel (20 kilometre) tur.
20.00 Afyonkarahisar Otogar-İhsaniye arası transfer aracı hareket eder. (Afyon-İhsaniye 30 Kilometre-1 Kamyonet-1 Minibüs)
İhsaniye Kamp Alanımız Sabittir.
Tüm Yollar CİTY BİKE ve MTB için uygundur.
26 NİSAN CUMA
08.00–Kahvaltı.
09.00–17.00 İhsaniye-Ayazini 65 Kilometre bir parkur toprak yol (city bike ve mtb).
19.00 Akşam Yemeği.
20.30 Tadı damağında sohbetler.
21.00 Afyonkarahisar Otogar-İhsaniye Transfer (2 günlük katılımcılar için).
27 NİSAN CUMARTESİ
08.00 Kahvaltı.
09.00-17.00 İhsaniye-Urumkuş-Sarıcaova-İhsaniye (50 Kilometre-60 Kilometre Goy Goy Bol).
19.00 Akşam Yemeği.
20:30 Canlı Müzik Eğlence
28 NİSAN PAZAR
08.00 Kahvaltı.
09.00-16.00 İhsaniye-Memec Kayalıkları-Emre Gölü-Bayramaliler-İhsaniye (50 Kilometre).
İsteyenler Afyonkarahisar Merkeze Dönüşü Bisikletle Yapabilir.

Bakmadan Geçme