NG Grubu, İstanbul’da rezidans yapıyor

Kütahya merkezli olan, Afyonkarahisar ve farklı illerde yapıtırım olan Nafi Güral Şirketler Grubu, İstanbul’da rezidans inşa edecek. Basın Ekspres Yolu üzerinde farklı bir tarzda inşa edilecek iki lüks bina, NG Kütahya Seramik’in en çok tercih edilen vazolarından ilham alınarak yapılacak. Proje çerçevesinde bir blok 28 katlı ve 5 yıldızlı otel, bir blok ise 26 katlı [&hellip]

Kütahya merkezli olan, Afyonkarahisar ve farklı illerde yapıtırım olan Nafi Güral Şirketler Grubu, İstanbul’da rezidans inşa edecek. Basın Ekspres Yolu üzerinde farklı bir tarzda inşa edilecek iki lüks bina, NG Kütahya Seramik’in en çok tercih edilen vazolarından ilham alınarak yapılacak. Proje çerçevesinde bir blok 28 katlı ve 5 yıldızlı otel, bir blok ise 26 katlı rezidans olarak tasarlandı. İki blokun ortasında ise 3 bin 200 kişilik kongre merkezi bulunacak.
2018 YILINDA BİTİRİLECEK
İstanbul’da E-5 karayoluna 5, Atatürk Havaalanı’na 7, 3’üncü Havaalanı’na ise 30 kilometre uzaklıkta olacak NG Residence’ın metrekaresi 7 bin liradan satışa sunulacak. 36 ay, 0 faizle satılan proje dairelerinin 2018 yılında teslim edilmesi hedefleniyor. Projenin tamamlandığında en az yüzde 30 oranında değer kazanması bekleniyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme