NG Afyon'dan gelin adaylarına özel fırsat

NG Afyon Wellness & Convention'ın şifalı termal suları, düğün hazırlıklarından yorgun düşen gelin adaylarını rahatlatarak stresten arındırmayı hedefliyor Güral Afyon Otel’de SPA merkezinin rahatlatıcı masaj ve bakım kürleriyle düğün öncesi tazelenebilecek olan gelin adaylarına özel hizmet sunuluyor.Güral Afyon Otel’de, düğün öncesinde stres atmak ve şifalı termal suların gençleştirici etkisiyle cildini tazelemek isteyen gelin adayları için [&hellip]

NG Afyon’dan gelin adaylarına özel fırsat

NG Afyon Wellness & Convention’ın şifalı
termal suları, düğün hazırlıklarından
yorgun düşen gelin adaylarını rahatlatarak
stresten arındırmayı hedefliyor

Güral Afyon Otel’de SPA merkezinin rahatlatıcı masaj ve bakım kürleriyle düğün öncesi tazelenebilecek olan gelin adaylarına özel hizmet sunuluyor.
Güral Afyon Otel’de, düğün öncesinde stres atmak ve şifalı termal suların gençleştirici etkisiyle cildini tazelemek isteyen gelin adayları için çok özel fırsatlar sunuluyor. Termali lüks ile buluşturan Afyon Güral Otel’de termal SPA bölümünde gelin adayları, çok özel masaj ve bakım kürleriyle düğün öncesi bakımdan geçecek. Düğün stresini Güral Afyon Otel’de dinlenerek atmak isteyen gelin adayları Bali masajı ile rahatlayıp, harem ritüeli ile keyifli vakit geçirebilecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme