NG Afyon’dan babalar günü programı

NG Afyon Wellnes & Convention'da Babalar Gününe özel tatil programı düzenleniyor BİR TERMALDEN FAZLASITermal turizme yepyeni bir anlayış getiren NG Afyon Wellness & Convention, Babalar Günü'nde babalarına huzur ve sağlık dolu bir tatil kaçamağı hediye etmek isteyenlere benzersiz avantajlar sunacak. Yaklaşık 9 bin 500 metrekare alanda hizmet veren termal spa bölümündeki termal jakuzi, havuzlar ve [&hellip]

NG Afyon'dan babalar günü programı

NG Afyon Wellnes & Convention’da Babalar Gününe özel tatil programı düzenleniyor

BİR TERMALDEN FAZLASI
Termal turizme yepyeni bir anlayış getiren NG Afyon Wellness & Convention, Babalar Günü’nde babalarına huzur ve sağlık dolu bir tatil kaçamağı hediye etmek isteyenlere benzersiz avantajlar sunacak. Yaklaşık 9 bin 500 metrekare alanda hizmet veren termal spa bölümündeki termal jakuzi, havuzlar ve aile hamamıyla babalar şifalı termal suların keyfini doyasıya yaşayacak ve yazı yenilenerek karşılayacak. NG Afyon Wellness & Convention, 2200 metrekareye yayılan eğlence ve sosyal alanları, spor salonları ve çocuklu ailelerin rahatı için özel olarak hazırlanmış aile odaları ile bir termal otelden çok daha fazlasını sunuyor.
KONUKLARA SEÇENEKLER SUNULUYOR
NG Güral Afyon Wellness & Convention’ın Mutlu Haftasonu Paketi’nde 2 gece double odada yarım pansiyon konaklama ve Deluxe odaya upgrade seçeneği, Aliva Aromaterapi Masajı, 1 gece Afyon Brasserie Alakart Restoran’da canlı müzik eşliğinde akşam yemeği gecelik kişi başına 199 TL. Gold Paket’te ise yarım pansiyon konaklama, 1 gece Afyon Brasserie Alakart Restoran’da canlı müzik eşliğinde akşam yemeği ve 2 adet bölgesel klasik masaj dâhil gecelik kişi başına sadece 159 TL olarak belirlendi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme