NG Afyon baharı Altay’la kutlayacak

Termal ve lüks konseptini buluşturan NG Afyon, baharın sevincini Altay’ın sahne performansıyla kutlayacak. Ünlü sanatçının birbirinden güzel şarkılarını seslendireceği gecede, Afyon’a özgü ezber bozan gala menüsü misafirlere sunulacak. Bu özel gece için 16-18 Mart 2018 tarihleri arasında özel bir konaklama paketi sunan otel, misafirlerine hem eğlenceli hem de keyfili bir gecenin kapılarını açacak.Sahne performansıyla her [&hellip]

Termal ve lüks konseptini buluşturan NG Afyon, baharın sevincini Altay’ın sahne performansıyla kutlayacak. Ünlü sanatçının birbirinden güzel şarkılarını seslendireceği gecede, Afyon’a özgü ezber bozan gala menüsü misafirlere sunulacak. Bu özel gece için 16-18 Mart 2018 tarihleri arasında özel bir konaklama paketi sunan otel, misafirlerine hem eğlenceli hem de keyfili bir gecenin kapılarını açacak.
Sahne performansıyla her zaman adından söz ettiren tanınmış sanatçı, eğlenceli parçalarını bu sefer NG Afyon’un konuklarıyla buluşturacak. Bu özel sahne şovunun ardından otelde konaklayan misafirler, NG Afyon’un şifalı termal sularında yorgunluklarını da atacak.

Bakmadan Geçme