• Haberler
  • Genel
  • NFK Bilgi Evi öğrencileri Bursa ve Antalya’yı gezdi

NFK Bilgi Evi öğrencileri Bursa ve Antalya’yı gezdi

Necip Fazıl Kısakürek Gençlik ve Kültür Merkezi’nde eğitim gören öğrencilere yönelik Antalya ve Bursa illerine bir günlük gezi düzenlendi Afyonkarahisar Belediyesi tarafından oluşturulan Bilgi Evleri, verdiği eğitimin yanı sıra sosyal ve kültürel aktivitelerle öğrencilerin sosyal yaşamlarına da katkı sağlıyor. Sosyal aktiviteler arasında gezi programına ağırlık verilirken, son olarak Necip Fazıl Kısakürek Gençlik ve Kültür Merkezi’nde [&hellip]

NFK Bilgi Evi öğrencileri Bursa ve Antalya'yı gezdi

Necip Fazıl Kısakürek Gençlik ve Kültür Merkezi’nde eğitim gören öğrencilere yönelik Antalya ve Bursa illerine bir günlük gezi düzenlendi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından oluşturulan Bilgi Evleri, verdiği eğitimin yanı sıra sosyal ve kültürel aktivitelerle öğrencilerin sosyal yaşamlarına da katkı sağlıyor.
Sosyal aktiviteler arasında gezi programına ağırlık verilirken, son olarak Necip Fazıl Kısakürek Gençlik ve Kültür Merkezi’nde eğitim gören öğrencilere yönelik Antalya ve Bursa illerine gezi düzenlendi. Öğrencilerin tarihi, kültürel ve coğrafi değerlerimizi tanımaları amacıyla düzenlenen gezi çerçevesinde, 9, 10, 11 ve 12. sınıf erkek öğrenciler; Bursa, 6- 7 ve 8. sınıf kız öğrenciler ise Antalya ilini tanıma imkânı buldu.
Bursa gezine katılan öğrenciler, Osmangazi, Orhangazi ve Emir Sultan türbeleri ile Ulu Camii ve Bursa Tarihi Kalesi’ni gezdi. İnkaya Çınarı’na da çıkan öğrenciler, Hayvanat Bahçesi’ni de ziyaret etti. Antalya gezisine katılan öğrenciler ise; Karain Mağarası, Lunapark, Konya Altı Plajı, Tarihi Saat Kulesi, Karaoğlan Parkı ve Düden Şelalesi’ni gezdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme