New Horizons toplantısına AKÜ ev sahipliği yaptı

'New Horizons' Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.Afyon Kocatepe Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi, Uşak Üniversitesi ve Dumlupınar Üniversitesi'nin dâhil olduğu ve 2015 yılı Aralık ayında imzalanan protokolle hayata geçen konsorsiyum ile üniversite öğrencilerinin yurtdışında staj yaparak sosyo-kültürel ilişkilerinin güçlendirilmesi, yabancı dil yeterliliklerinin geliştirilmesi, teknik ve pratik bilgi birikiminin [&hellip]

“New Horizons” Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Afyon Kocatepe Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi, Uşak Üniversitesi ve Dumlupınar Üniversitesi’nin dâhil olduğu ve 2015 yılı Aralık ayında imzalanan protokolle hayata geçen konsorsiyum ile üniversite öğrencilerinin yurtdışında staj yaparak sosyo-kültürel ilişkilerinin güçlendirilmesi, yabancı dil yeterliliklerinin geliştirilmesi, teknik ve pratik bilgi birikiminin iyileştirilmesi, AB mevzuat ve uygulamalarına ilişkin yetkinliklerinin artırılması hedefleniyor.
Proje kapsamında 17 öğrencinin staj faaliyetlerine katılarak yurtdışına gönderileceği kaydedilirken, proje tanıtım toplantısının önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceği belirtildi.
Online başvuruların 15 Şubat–4 Mart 2016 tarihleri arasında yapılacağı proje kapsamında yurtdışı staj hakkı kazanacak öğrenciler 25 Mart 2016 tarihinde duyurulacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme