Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Nevruz yeniden diriliş ruhudur”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, ilkbaharın müjdecisi Nevruz Günü’nü kutlayarak, Nevruzun yeniden diriliş ruhu olduğunu söyledi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, 21 Mart Nevruz Bayramı ile ilgili mesaj yayınladı.
“MÜCADELE KÜLTÜREL MİRASLA SÜRDÜRÜLÜYOR”
Nevruzun, dostluğun, kardeşliğin sembolü, toprağın uyanışıyla gelen baharın habercisi olduğunu belirten Yurdunuseven, “Tarihin her döneminde var olmuş ve destanlar yazmış Şanlı Türk Milleti, 16 asır önce toprağın uyanışından ilham almış, Ergenekon’dan yine bir destanla çıkmış ve bu çıkış nice destanlara sahne olmuştur. Bugüne kadar medeniyet ve kültür mirasımızı boğmaya çalışanlara karşı mücadelemizi yine kendi kültürümüzden ve geleneklerimizden aldığımız güçle vermeye devam edeceğiz.” dedi.
“NEVRUZ DÜNYAYA BARIŞ VE REFAHI MÜJDELESİN”
Nevruzun yeniden diriliş ruhu olduğunu ifade eden Yurdunuseven sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu ruhla yaşadığımız coğrafyada hain planları olanlara, Ergenekondan çıktığımız, Malazgirtte anadolunun kapılarını açtığımız ruhla hep varlığımızı ve birliğimizi koruyacağımızı bildireceğiz. ‘Yaratılanı severiz Yaratan’dan ötürü’ diyen bir medeniyet anlayışının mensupları olarak bizler, bu coğrafyanın yeniden dirilişine öncülük etmek mecburiyetindeyiz. Milletimizin ve hemşehrilerimizin Nevruz Günü’nü kutlar, bugünün tüm dünya için barış ve refahın müjdecisi olmasını diliyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti