Neslim Güngen Kim?

Gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Neslim Güngen kim?

Sosyal medya fenomenleri Neslim Güngen ve İnanç Güngen, sabah saatlerinde düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. İstanbul merkezli 25 ilde kara para aklama ve resmi belgede sahtecilik soruşturması kapsamında gerçekleştirilen operasyonda, aralarında Güngen çiftinin de bulunduğu çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

25 ilde eş zamanlı olarak yürütülen operasyona İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, “suç işlemek amacıyla örgüt kurma, suçtan kaynaklanan malvarlığını aklama, resmi belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık” suçlarına yönelik gerçekleştirilen yeni bir çalışma sebep oldu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen operasyonda 134 adrese yapılan baskınlarda Neslim ve İnanç Güngen de gözaltına alınarak sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Zanlılar hakkındaki tahkikat işlemleri sürüyor.

Daha önce “Dilan Polat’ı sektöre ben soktum” sözleriyle dikkat çeken Neslim Güngen, fenomenlere yönelik soruşturmadan dolayı zor günler geçiriyordu. Güngen, cezaevindeki Polat’la irtibatını koparmamış ve sık sık takipçileriyle haberlerini paylaşmıştı. Aynı süreçte eşinin kendisini bir eskortla aldattığını öğrenen Güngen, bu durumu da ifşa etmişti.

Neslim Güngen, 1986 doğumlu olup, 13 yaşında kuaför ve güzellik sektörüne girmiştir. 19 yaşında ilk anneliğini yaşayan Güngen, 22 yaşında 5 yıllık yurt dışı eğitimine katılmıştır. 2007 yılından itibaren sosyal medya platformlarında makyaj ve güzellik videoları ile tanınmaya başlamış ve birçok şehirde güzellik merkezi açmıştır. 127 güzellik merkezi sahibi olan Güngen ve eşi İnanç Güngen’in mal varlıklarına tedbir amaçlı el konulmuştur.

Bakmadan Geçme