Neşeli kutlama – Kocatepe Gazetesi

Atatürk İlköğretim Okulu Kelebekler Sınıfı öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla sürpriz bir kutlama yaptı Atatürk İlköğretim Okulu Kelebekler Sınıfı öğrencileri ve velileri, öğretmen Düşgel Kaygusuz’un Öğretmenler Günü’nü sürpriz bir şekilde kutladı. Öğrencilerin tek tek gül verdiği Kaygusuz için bir de öğrencilerin isimlerinin yazıldığı pasta yaptırıldı. (Kocatepe) Okulun en güzel Kelebekleri'nin velileri, Öğretmenler Günü kutlaması [&hellip]

Neşeli kutlama

Atatürk İlköğretim Okulu Kelebekler Sınıfı öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla sürpriz bir kutlama yaptı

Atatürk İlköğretim Okulu Kelebekler Sınıfı öğrencileri ve velileri, öğretmen Düşgel Kaygusuz’un Öğretmenler Günü’nü sürpriz bir şekilde kutladı. Öğrencilerin tek tek gül verdiği Kaygusuz için bir de öğrencilerin isimlerinin yazıldığı pasta yaptırıldı. (Kocatepe)

Okulun en güzel Kelebekleri’nin velileri, Öğretmenler Günü kutlaması için pasta yaptırdı. Pasta üzerindeki meşaleler, görsel bir güzellik yaşanmasını sağladı.

Kutlamada, Kelebekler Sınıfı öğrencileri, öğretmen Düşgel Kaygusuz’u tek tek öptü. Kaygusuz da öğrencilerine “Canlarım, güzel kelebeklerim” diye hitap etti.

Bakmadan Geçme