• Haberler
  • Genel
  • “Neredeydin Sayın Açba?” – Kocatepe Gazetesi

“Neredeydin Sayın Açba?” – Kocatepe Gazetesi

5 dönemdir Afyonkarahisar’dan Milletvekili seçilen AK Parti Milletvekili Sait Açba’nın en son Devleti milyarlarca zarara uğratan Zafer Havaalanı dışında uzun zamandan beri ortalarda görünmediğini belirten CHP Merkez ilçe Başkanı Kemal Demirkırkan, Açba’nın sesini duymanın kendilerini hem sevindirdiğini, hem de düşündürdüğünü söyledi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan, 10 Kasım 2014 tarihinde [&hellip]

"Neredeydin Sayın Açba?"

5 dönemdir Afyonkarahisar’dan Milletvekili seçilen AK Parti Milletvekili Sait Açba’nın en son Devleti milyarlarca zarara uğratan Zafer Havaalanı dışında uzun zamandan beri ortalarda görünmediğini belirten CHP Merkez ilçe Başkanı Kemal Demirkırkan, Açba’nın sesini duymanın kendilerini hem sevindirdiğini, hem de düşündürdüğünü söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan, 10 Kasım 2014 tarihinde Sabah Gazetesi’nde Afyonkarahisar’da hizmet veren Korel Otel ile ilgili olarak “Paralel Yapı ile İlişkili Otelde, Polislerin 5 Yıldızlı Termal Keyfi” başlıklı haber yayınlandığını ve bu haberin yayınlanmasından çok kısa bir süre sonra AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba’nın haberde yazılanların doğru olmadığını ifade ettiğini kaydetti.
“ŞEHİTLER GELDİĞİNDE, CEPHANELEK PATLADIĞINDA NEREDEYDİN?”
Afyonkarahisar’a şehitler geldiğinde, Mühimmat Deposu Patladığı’nda, Zafer Haftası’nda, okullar kapatılırken, esnaf kan ağlarken ve bir çok kişinin ekmek kapısı fabrikalar kapatılırken ortalarda görünmeyen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba’nın Korel Otel hakkında yayınlanan “Paralel” iddiası başlıklı haber hakkında çok hızlı bir şekilde basın açıklamasında bulunduğunu ifade eden Kemal Demirkırkan, “Sayın Açba’nın bu konuda çok hızlı bir refleks göstermesi bizleri hem sevindirmiş, hem de düşündürtmüştür.” ifadelerini kullandı.
“OTEL ODALARINDA GÖRÜŞMEDE BULUNAN AÇBA PARALEL YAPI İLE MÜCADELEDE FARKLI GÖRÜŞTE Mİ?”
Sait Açba’nın basın açıklamasında otel sahibinin paralel yapıyla ilişkisi olmayan saygın bir işadamı olduğunu ve bu haber nedeniyle ciddi zarara uğrayacağını söylediğini ifade eden CHP Merkez İlçe Başkanı Demirkırkan, “Sayın Açba bu haberin düzeltilmesini istemiştir. Ancak Afyonkarahisar’a şehitler gelirken göremediğimiz, cephanelik patladığında göremediğimiz, Zafer Haftası’nda göremediğimiz, okullarımız kapatılırken, esnaflarımız kan ağlarken, birçok kişinin ekmek kapısı fabrikalarımız kapanırken görmediğimiz ama otel odalarında görüşmelerde bulunduğunu duyduğumuz sayın Açba’nın bu konuda çok hızlı bir refleks göstermesi bizleri hem sevindirmiş, hem de düşündürtmüştür. Sayın Açba’nın hükümete yakın basın organında çıkan haberi yalanlaması paralel yapı ile mücadelede farklı görüşte olduğunu mu göstermektedir?” diye konuştu.
“AÇBA FİRMANIN AVUKATI MI, HİSSEDARI MI,
BASIN SÖZCÜSÜ MÜ?”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Sait Açba’nın söz konusu firmanın
basın sözcüsü mü, avukatı mı yoksa hissedarı mı olarak açıklama yaptığını belirtmesi gerektiğini kaydeden Demirkırkan, “Devleti milyarlarca zarara uğratan Zafer Havaalanı dışında uzun zamandan beri sesini duymadığımız sayın Afyonkarahisar vekilinden ilimizdeki tüm olaylara aynı hassasiyeti ve yaklaşımı göstermesini 5 dönemdir kendisini seçen Afyonkarahisar halkına karşı beklemekte bizlerin hakkıdır.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme