Nefes Kredisi limiti artırıldı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Nefes Kredisi hakkında bilgi verdi. Mühsürler, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Kredi Garanti Fonu (KGF) Denizbank ve Ziraat Bankası arasında yapılan bir anlaşma ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB) bağlı oda ve borsalara üye olan KOBİ'ler için devam eden TOBB Nefes Kredisi limiti  100 bin TL [&hellip]

Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Nefes Kredisi hakkında bilgi verdi. Mühsürler, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Kredi Garanti Fonu (KGF) Denizbank ve Ziraat Bankası arasında yapılan bir anlaşma ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı oda ve borsalara üye olan KOBİ’ler için devam eden TOBB Nefes Kredisi limiti  100 bin TL den 150 bin TL’ye çıkartılmıştır” dedi.
Mühsürler, şöyle devam etti:
“Ülkemiz ekonomisinde önemli yer tutan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ) finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere; krediden yararlanmak isteyen üyelerimizin, Borsamız’dan alacağı ‘TOBB Nefes Kredisi Başvurusu içindir’ ibareli faaliyet belgesi ile Denizbank ve Ziraat Bankası’na başvurmaları yeterlidir.”

Bakmadan Geçme