Necip Özşevik, Türkiye Şampiyonu oldu

Afyonkarahisarlı başarılı güreşçi Necip Özşevik, Yozgat’ta düzenlenen Yıldızlar Greko-Romen Türkiye Şampiyonası’nda şampiyonluğa ulaştı Afyonkarahisarlı başarılı sporcu Necip Özşevik, Türkiye Şampiyonu oldu. Yozgat’ta yapılan Yıldızlar Greko-Romen Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Necip Özşevik, tüm rakiplerini devirerek şampiyonluğun sahibi oldu. 19-21 Nisan 2013 tarihleri arasında Yozgat ilinde yapılan Yıldızlar Greko-Romen Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Afyon Güreş Eğitim Merkezi sporcusu [&hellip]

Necip Özşevik, Türkiye Şampiyonu oldu

Afyonkarahisarlı başarılı güreşçi Necip Özşevik, Yozgat’ta düzenlenen Yıldızlar Greko-Romen Türkiye Şampiyonası’nda şampiyonluğa ulaştı

Afyonkarahisarlı başarılı sporcu Necip Özşevik, Türkiye Şampiyonu oldu. Yozgat’ta yapılan Yıldızlar Greko-Romen Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Necip Özşevik, tüm rakiplerini devirerek şampiyonluğun sahibi oldu. 19-21 Nisan 2013 tarihleri arasında Yozgat ilinde yapılan Yıldızlar Greko-Romen Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Afyon Güreş Eğitim Merkezi sporcusu olan Necip Özşevik, üst düzey bir başarı sağlayarak kupanın sahibi oldu. Telekom Spor Kulübü adına şampiyonada Afyon’u temsil eden Necip Özşevik, 42 kilogramda tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

RAKIPLERINI
TEKER TEKER GEÇTI
Sporcu, sırasıyla İstanbul, Osmaniye, ve Aydınlı rakiplerini yenerek yarı finale kaldı Yarı finalde de Antalyalı rakibini yenen Necip Özşevik, finale kaldı. Final müsabakasında da Samsunlu rakibini de yenen Necip Özşevik, Türkiye Şampiyonu oldu. Necip, bu başarısından sonra Antalya’da yapılacak olan Milli takım kampına katılmayı da hak etti. Sporcu, kamp bitiminde yine Antalya’da yapılacak Uluslar Arası Zafer Turnuvası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

HIRSIYLA KAZANDI
Şampiyon güreşçinin antrenörü Nurullah Çeliköz de sporcusunun hırsıyla Türkiye Şampiyonluğu’na ulaştığının altını çizdi. Necip’in Türkiye’nin en iyi sporcusu ünvanını elde ettiğini kaydeden Nurullah Çeliköz, “Sporcumuz hırsı ve mücadeleci kimliğiyle güreşerek çok güzel maçlar yaptı. Bu yıl kendisinden Avrupa veya Dünya derecesi de bekliyoruz. Necip’te o kapasite fazlasıyla var. Afyon Türk Telekom Spor Kulübü’ne de güreşe vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.”

KAYAALP TEBRIK ETTI

Maçları izlemek için salona giden Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Yozgatlı Rıza Kayaalp, final maçından sonra Necip Özşevik’i ve antrenörlerini tebrik etti.
Haber: R. Hüseyin Biçer

Bakmadan Geçme