• Haberler
  • Genel
  • Ne olduğunu bilmedikleri fidanları kapıştılar

Ne olduğunu bilmedikleri fidanları kapıştılar

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun da katıldığı Devlet Su İşleri tarafından düzenlenen toplu açılış töreni sonrası vatandaşlara fidan dağıtıldı. Fidandağıtımı sırasında arbede yaşandı. Vatandaşlar ne fidanı olduğunu bilmediği fidanları kapıştı FİDAN BEDAVA OLUNCA KAPIŞILDIAfyonkarahisar'da DSİ tarafından 72 yatırımın toplu açılış töreni düzenlendi. Tören sonrasında vatandaşlara fidan dağıtımı gerçekleştirildi. Bir yerde 3 bin kızılçam, [&hellip]

Ne olduğunu bilmedikleri fidanları kapıştılar

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun da
katıldığı Devlet Su İşleri tarafından düzenlenen toplu açılış töreni sonrası vatandaşlara fidan dağıtıldı. Fidandağıtımı sırasında arbede yaşandı.
Vatandaşlar ne fidanı olduğunu bilmediği fidanları kapıştı

FİDAN BEDAVA
OLUNCA KAPIŞILDI
Afyonkarahisar’da DSİ tarafından 72 yatırımın toplu açılış töreni düzenlendi. Tören sonrasında vatandaşlara fidan dağıtımı gerçekleştirildi. Bir yerde 3 bin kızılçam, bir yerde ise 5 bin meyve fidanı dağıtımı gerçekleştirildi. Bedava fidan dağıtımını duyan vatandaşlar kamyona akın etti. Fidan dağıtımı sırasında görevliler zor anlar yaşadı. Görevliler fidan dağıtmakta zorlanınca vatandaşlar kamyonun üstüne çıkarak almaya çalıştı. Yerden almaya çalışanlar arasında ise tartışmalar yaşandı. Arbede meydana geldi.
NE OLDUĞUNU
BİLMEDEN KAPIŞTILAR
Vatandaşlar fidan bedava olunca ne fidanı olduğuna bakmaksızın kapıştı. Gazetecilerin ne fidanı aldınız sorularına bilmediklerini söyleyen vatandaşlar, bedava olduğu için aldıklarını söylediler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme