“Ne kadar demokratik olduklarını gördük”

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Gazi İsmail Kumartaşlı, Almanya’dan sonra Hollanda’nın da referandum etkinliğine izin vermeyeceklerini açıklaması ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya yapılan çirkin davranış üzerine tepki gösterdi.MEHTERİ DİNLEMEKZORUNDA KALIRLARBaşkan Kumartaşlı Türkiye Cumhuriyeti’nin bakanlarının yurt dışındaki vatandaşlara kendilerini ifade etme özgürlüklerinin engellenmesinin kabul [&hellip]

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Gazi İsmail Kumartaşlı, Almanya’dan sonra Hollanda’nın da referandum etkinliğine izin vermeyeceklerini açıklaması ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya yapılan çirkin davranış üzerine tepki gösterdi.
MEHTERİ DİNLEMEK
ZORUNDA KALIRLAR
Başkan Kumartaşlı Türkiye Cumhuriyeti’nin bakanlarının yurt dışındaki vatandaşlara kendilerini ifade etme özgürlüklerinin engellenmesinin kabul edilemeyeceğini kaydederek, “Bu gelişmeler Almanya ve Hollanda’nın insan hakları ve demokrasiden ne kadar uzak olduğunu ortaya koymuştur. Demokrasi ve insan hakları savunucusu olduklarını ileri sürenlerin bir ülkenin bakanına ve aileden sorumlu bayan bir bakanına karşı takındıkları tutum hiçbir demokrasi ve insan hakkı uygulamasında yer almaz. Almanya, İsveç ve Hollanda’yı şiddetle kınıyoruz. Ülkemize demokrasi dersi vermeye çalışanların ne kadar demokratik olduklarını gördük. Ülkemize karşı birleşen bu ülkeler aynı zamanda terör örgütlerine de en büyük desteği veriyorlar. Ama karşılarında yeni bir Türkiye var bu durum bu ülkeleri son derece rahatsız etmekte. Bizlerin ayran damarını kabartmasınlar mehteri oralarda dinlemek zorunda kalırlar. Devlet büyüklerimiz diplomatik olarak gerekli cevabı veriyor ve verecekler bizler de sonuna kadar kanımızın son damlasına kadar mücadeleye hazırız” ifadeleri kullandı.

Bakmadan Geçme