Ne değişti de böyle oldu

İlk yarıda rakiplerine kök söktüren, ilk devreyi rakiplerinin 7 puan önünde lider bitiren Afyonkarahisarspor ikinci yarıda istediği sonuçları alamıyor. İstediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan Şimşek, liderliği de en sonunda kaybetti. Bazı taraftarlar devre arasında yapılan 9 transferin takımdaki dengeleri bozduğunu düşünürken bazıları da oyuncuların ilk yarıdaki oyunundan uzaklaştığı görüşünde. Şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken kötü [&hellip]

Ne değişti de böyle oldu

İlk yarıda rakiplerine kök söktüren, ilk devreyi rakiplerinin 7 puan önünde lider bitiren Afyonkarahisarspor ikinci yarıda istediği sonuçları alamıyor.

İstediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan Şimşek, liderliği de en sonunda kaybetti. Bazı taraftarlar devre arasında yapılan 9 transferin takımdaki dengeleri bozduğunu düşünürken bazıları da oyuncuların ilk yarıdaki oyunundan uzaklaştığı görüşünde. Şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken kötü oyuna anlam veremeyen Haşigolar iş işten geçmeden önce yöneticilerin, bilhassa Salim Pancar’ın devreye girerek takımla görüşme yapmasını istediler.

Bakmadan Geçme