Nazar Simit 6'ıncı Şubesini açtı

Nazar Simit Yerim'in altıncı iş yeri Bankalar Caddesi'nde hizmete açıldı. Toplu duanın ardından işyerinin açılış kurdelesini Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, işletme kurucusu Çetin Sağlam birlikte kesti.'ERDOĞAN'IN FAVORİSİ TEREYAĞLI SİMİT'Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 3 yıl önce Nazar Simit Yerim çalışanlarının AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Afyonkarahisar ziyaretinde tereyağlı simit [&hellip]

Nazar Simit Yerim’in altıncı iş yeri Bankalar Caddesi’nde hizmete açıldı. Toplu duanın ardından işyerinin açılış kurdelesini Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, işletme kurucusu Çetin Sağlam birlikte kesti.
“ERDOĞAN’IN FAVORİSİ TEREYAĞLI SİMİT”
Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 3 yıl önce Nazar Simit Yerim çalışanlarının AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Afyonkarahisar ziyaretinde tereyağlı simit yemek için davet ettiklerini hatırlattı.
Çoban şöyle konuştu:
“Sayın Cumhurbaşkanımız daveti kabul ederek tereyağlı simit ikramını geri çevirmedi. İşletmenin üst katında hem tereyağlı simit hem de diğer ürünleri yiyerek beğenisini dile getirdi. 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı Milletvekili Genel Seçimleri için Sayın Cumhurbaşkanımız yine Afyon’a geldiğinde kendisi ‘Hani benim tereyağlı simit’ dedi. Cumhurbaşkanımız Nazar Simit Yerim’inde yediği tereyağlı simit tadını unutmamış. İnşallah Mart ayında da Afyonkarahisar’a gelmesi planlanan Cumhurbaşkanımız yine bu lezzeti tadacaktır diyor işletmenin hayırlara vesile olmasını diliyorum.”
“CUMHURBAŞKANIMIZIN ZİYARET VE BEĞENİSİ ONURLANDIRDI”
Yeni açılan mekânla birlikte toplam altı ayrı iş yerinde hizmet veren Nazar Simit Yerim Kurucusu Çetin Sağlam, altıncı iş yerinde de başarılı bir çalışma yaptıklarını belirtti. 42 yıldır meslekte hizmet verdiğini dile getiren Sağlam şunları söyledi:
“İlk işyerimizi 10 yıl önce açmıştım. Tereyağlı simitte reçete bizim. Patentini de aldık. Sayın Cumhurbaşkanımıza tereyağlı simidimizden ikram ettik. Kendisinin beğenisiyle çok gururlandık. Kendisinin simit sevdiğini biliyordum ama bizim simidi yani Nazar Simit Yerim’in ‘tereyağlı simidini’ daha başka sevdi. Daha güzel olduğunu söyledi. ‘Daha önce hiçbir yerde böyle bir simit yemedim’ dedi. Tabi bizde gururlandık. Ziyareti de ayrıca onur vericiydi. İşyeri sayımızı arttırmak niyetindeyiz. Hedefimiz 15’nci işyerimizi açmak. Hedefi kaç yılda tutturacaklarını üçüncü kuşak olan oğullarım Cumhur-Ergül, Samet Sağlam kardeşler bilecek. Ben artık yoruldum. Bayrak büyük oğlumdadır. Onunla birlikte kardeşleri de bu işi yapıyor. Nereye kadar giderlerse önleri açıktır. Afyon’a hizmet etmek için uğraşıyoruz.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme