Naz Elmas Neden Boşandı?

Gün geçtikçe magazin dünyasının şaşırtan boşanma haberleri giderek artıyor. Son olarak ise evliliğini sonlandıran ünlü çift Naz Elmas ve Erol Özmandıracı oldu. Peki, 2019 yılında muazzam bir düğün töreni ile dünya evine giren Erol Özmandıracı ve Naz Elmas neden boşandı?

2019 yılından itibaren mutlu bir evlilik içinde oldukları söylenen Naz Elmas ve Erol Özmandıracı evliliklerini bir anda bitirme kararı aldı. Peki, ünlü isim Naz Elmas neden boşandı?

BEKLENMEDİK KARAR ŞAŞKINLIK YARATTI

Ünlü çiftin aldığı ayrılık kararına sevenleri ve hayranları oldukça şaşırdı. Ayrılık sebebinin ise 38 yaşında olan Naz Elmas’ın anne olmak istemesi ve kendisinden 17 yaşı küçük eşi  Erol Özmandıracı’ya bunu ifade etmesi ile aralarının açıldığı söylenmektedir. Daha öneki evliliğinden birer çocuğu olan Özmandıracı’nın çocuk sahibi olmamak istediği de söylenenler arasında yer alıyor.
Magazin Dünyasının dikkatlerini çeken bir diğer olay ise Naz Elmas ve eşi Erol Özmandıracı’nın sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkarmaları ve çiftin beraber olduğu fotoğrafları kaldırmaları oldu. Ünlü isim Erol Özmandıracı'nın ise boşanma davası sebebiyle ABD’den dönüş yaptığı bilinmektedir.

Bakmadan Geçme