Nayırsoy'dan Çöl'e ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Bayram Nayırsoy, Sandıklı ilçesindeki kamu kurum ve kuruluşları ile yakın ilişkiler içinde olup,  ilçeyi yakından tanımak için ziyaretlerde bulunduğunu kaydetti.Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ile Bayram Nayırsoy'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni görevinde başarılar diledi. Çöl ziyaret sırasında şunları söyledi: 'Her türlü konuda Sandıklı Belediyesi olarak destekçiniz olacağız. Tüm kamu [&hellip]

Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Bayram Nayırsoy, Sandıklı ilçesindeki kamu kurum ve kuruluşları ile yakın ilişkiler içinde olup,  ilçeyi yakından tanımak için ziyaretlerde bulunduğunu kaydetti.
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ile Bayram Nayırsoy’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni görevinde başarılar diledi. Çöl ziyaret sırasında şunları söyledi: “Her türlü konuda Sandıklı Belediyesi olarak destekçiniz olacağız. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla olduğu gibi Sandıklı Ceza İnfaz Kurumuyla da dayanışma ve organize içerisinde çalışacağız.” Ziyarette; Sandıklı’ya yapılacak ve teknolojik sera üzerinden faaliyet gösterecek olan ‘Açık Cezaevi’ konusunda da karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme