Nasrettin Hoca fuarın ilgi odağı oldu

Afyonkarahisar Kitap Fuarı çerçevesinde Orta oyunu, Hacivat-Karagöz oyunu, Nasrettin Hoca ve palyaço gösterileri özellikle çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor.Etkinlik programında Nasrettin Hoca gösterisini sunacak kişinin rahatsızlanması sonucu gazeteci Satılmış Akkaş, bu görevi üstlendi. Kitap Fuarına haber yapmak için giden fakat bu durumu öğrenen Satılmış Akkaş, fuar organizatörü, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları'nın ricası [&hellip]

Afyonkarahisar Kitap Fuarı çerçevesinde; Orta oyunu, Hacivat-Karagöz oyunu, Nasrettin Hoca ve palyaço gösterileri özellikle çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor.
Etkinlik programında Nasrettin Hoca gösterisini sunacak kişinin rahatsızlanması sonucu gazeteci Satılmış Akkaş, bu görevi üstlendi. Kitap Fuarına haber yapmak için giden fakat bu durumu öğrenen Satılmış Akkaş, fuar organizatörü, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları’nın ricası üzerine Nasrettin Hoca gösterisini sundu. Bilindiği üzere Akkaş, Belediye Şehir Tiyatrosu kapsamında oyunculuk deneyimi bulunuyor. Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz izlediği gösteride performansı nedeniyle Akkaş’ı kutladı.

Bakmadan Geçme