Nasıl TROY Karta Geçilir?

Troy kart günün en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Troy kart günün en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor.

TROY KART NEDİR?

Troy Kart, Bankalararası Kart Merkezi tarafından 2015 yılında kurulan ve 2016 yılında faaliyete geçen Türkiye’nin ilk ve tek yerli ödeme sistemidir. Banka kartı, kredi kartı ve ön ödemeli kart olarak kullanılabilir. Açılımı ise, “Türkiye’nin Ödeme Yöntemi”dir.

İsrail’in Gazze’ye yönelik insanlık dışı saldırılarını ve katliamına yönelik boykot kararları ile birçok kişi  Türkiye’nin ilk ve tek yerli ödeme sistemi olan Troy kart yöntemine geçme kararı aldı.

TROY KART NEDİR, NE İŞE YARAR?

Troy kart, kredi kartı, banka kartı ve ön ödemeli kart hizmeti sunmaktadır. Troy kart; Visa, MasterCard gibi diğer ödeme sistemleriyle uyumlu Troy kart ile yurt içi ve yurt dışında alışveriş yapmak mümkündür. Birçok banka Türkiye’nin ilk yerli ödeme sistemi Troy kartı sunuyor.

TROY KARTA NASIL GEÇİLİR?

Troy kartı talep eden kişiler, mevcut kartlarını değiştirebilecekleri gibi bankalarından Troy logolu yeni bir kart talebinde de bulunabilirler. Bu konuda Troy logolu kart sunan banka ya da elektronik para kuruluşları ile temasa geçmeleri gerekmektedir.

Bakmadan Geçme