“Nasıl bir Türkiye tercihi yapacağız”

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Manisa’da Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istedi Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Başkanlık Divanı Üyelerinin, 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek turları devam ediyor. Uysal, Manisa’da Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek isterken, “Cumhurbaşkanlığı seçimi nasıl bir Türkiye’de yaşayacağımızı tayin edecektir” dedi.Genel Başkan Yardımcıları [&hellip]

"Nasıl bir Türkiye tercihi yapacağız"

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Manisa’da Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istedi

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Başkanlık Divanı Üyelerinin, 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek turları devam ediyor. Uysal, Manisa’da Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek isterken, “Cumhurbaşkanlığı seçimi nasıl bir Türkiye’de yaşayacağımızı tayin edecektir” dedi.
Genel Başkan Yardımcıları Osman Varol, Nihat Onbaşıoğlu, İzmir İl Başkanı Gürcan Ötekengil, Manisa İl Başkan Vekili Nazif Beygit ve Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Korkmaz ile birlikte geldiği parti merkezindeki konuşmasında Uysal şunları kaydetti:
“Cumhurbaşkanlığı seçimi nasıl bir Türkiye’de yaşayacağımızı tayin edecektir. Türkiye hukukun üstünlüğünü, eşit vatandaşlık haklarının mücadelesini veren bir adayı mı seçecek. Yoksa keyfi tutumlar içerisinde yer alacak bir ismi mi seçecek? Halkımız en iyi kararı sandıkta verecektir. Biliyoruz ki doğru yolda olanların görünmez orduları vardır. İşte buradan o görünmez ordulara sesleniyoruz. Gün bugündür. Gün PKK ile masaya oturanları milletin ortak iradesiyle saf dışı bırakma günüdür. Akademik kariyeri, diplomatik tecrübesi, Türkiye’yi kuşatacak söz ve hareketleriyle beraber Ekmeleddin İhsanoğlu etrafında birleşerek milli iradeyi yeniden canlandıracağız. 10 Ağustos sürecinde CHP ve MHP, siyasi menfaatleri bir kenara bırakarak 11 partinin desteğini alan bir adayla yola çıkmamızı sağladı. 10 Ağustos sürecinde çok çalışacağız ve Türkiye 10 Ağustos’ta sandığa giderek kararını verecek.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme