Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Narkotik Şube uyuşturucuya geçit vermiyor

Narkotik Şube uyuşturucuya geçit vermiyor

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde gele geçirildi

 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından projeli dosya kapsamında
takipte olan 03 AS 610 plakalı araç Afyonkarahisar merkez Filli Kavşak civarında polis ekipleri tarafından durduruldu. Araçta yapılan aramada; 0,78 gram esrar maddesi, 8 adet ecstasy maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili araç içerisinde bulunan M.D. ve R.S. isimli kişiler hakkında adli işlem başlatıldı.
Öte yandan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından projeli dosya kapsamında takipte olan 03 AAF 083 plakalı araç Afyonkarahisar merkez Beyazıt Mahallesi Kızılırmak caddesi civarında polis ekipleri tarafından yakalandı. Araçta satışa hazır toplamda 14,68 gram esrar maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili araç içerisinde bulunan; M.C.D., M.A., M.D., A.Ş. ve M.E. isimli kişiler hakkında yasal işlem başlatıldı.
Öte yandan KOM Şube Müdürlüğü ve TEM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Ankara ve Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılıklarınca yürütülen soruşturmalar kapsamında aranan, R.K., M.Ş.Y. ve H.Ç isimli kişiler düzenlenen operasyonla ikamet ettikleri adreslerde yakalandılar. Şüpheliler ilgili illere gönderilmek üzere Ankara Emniyet Müdürlüğüne teslim edildiler.