Nar Tanesi'nden anlamlı etkinlik – Kocatepe Gazetesi

Nar Tanesi Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen Peygamber Efendimizi Anma Programı 29 Aralık Cumartesi akşamı Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Programa yoğun ilgi gösterildi.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile sürdü. Programın açılış konuşmasını Nar Tanesi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Adem Öksüz yaptı. Nar Tanesi Eğitim Kurumları [&hellip]

Nar Tanesi Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen Peygamber Efendimizi Anma Programı 29 Aralık Cumartesi akşamı Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa yoğun ilgi gösterildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile sürdü. Programın açılış konuşmasını Nar Tanesi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Adem Öksüz yaptı. Nar Tanesi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Adem Öksüz, Kur’an-ı iyi anlamanın, iyi yaşamanın ve yaşamakla kalmayıp çevresine de Hakk’ı ve sabrı tavsiye içerisinde olması gerektiğine vurgu yaptı. Öksüz, “Efendimiz, Peygamber olmadan önce puta tapmaya yanaşmamış, her türlü ahlaksızlığın karşısında durmuş, toplumsal barışa katsı sağlamıştır. 40 yaşına kadar hiçbir kötülüğe adı karışmamış, her türlü haksızlığın karşısında durmuştur. Bu sebepten yaşadığı topluma büyük güven aşılamıştır. Esasen onun örnek alınası yaşamı peygamber olmadan başlamaktadır. Nar Tanesi Eğitim Kurumu olarak bizler de; örnek aldığımız bu yaşantıya odaklanmış, sağ duyulu, insanlığa gerçek iyilik yolunda hizmet edecek, özgür düşünen, güzel ahlaklı ve hayırlı nesiller yetiştiren bir kurum olmak için çaba gösteriyoruz.” dedi.
Genel Müdür Öksüz’ün konuşmasının ardından program Afyonkarahisar Tasavvuf Musiki Dinletisi ile devam etti. Öğrenciler tarafından hazırlanan Şemail dinletisi, Hz. Bilal Piyesi, okul ilahi korusunun ilahiler okuması ve Hz. Fatıma’nın hayatının yer aldığı kesitler sunuldu. Afyonkarahisar Nar Tanesi Eğitim Kurumlarına bağlı okullarda öğrenim gören 1. ve 2. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan hadisi şerif dinletisi, Hz. Ömer’in hayatını anlatan piyes beğeniyle izlendi.
Öğrenciler tarafından hazırlanan Mevlid-i Nebi etkinliğine Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, aileler ve öğrenciler katıldı. 

Bakmadan Geçme