Namaz insanı şantajdan, montajdan korur

Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, insanların namazla değer kazandıklarını söyledi. Yılmaz, 'Namaz, insanı yalandan, montajdan, şantajdan korur' dedi Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Türk Gençliği'nin İslâm'dan uzaklaştıkça sorunlarla karşılaştığını belirtti. Yılmaz, 'Namazın manasını bilseydik Afyon'daki kumarhanedeki kardeşim koşardı namaz kılmaya. Türkiye'nin her yerinde. Namaz, Farsça bir kelime. Namazın birinci manası saygı duruşudur. Allah'a saygı duruşu, Allah'tan başkasına [&hellip]

Namaz insanı şantajdan, montajdan korur

Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, insanların namazla değer kazandıklarını söyledi. Yılmaz, “Namaz, insanı yalandan, montajdan, şantajdan korur” dedi

Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Türk Gençliği’nin İslâm’dan uzaklaştıkça sorunlarla karşılaştığını belirtti. Yılmaz, “Namazın manasını bilseydik Afyon’daki kumarhanedeki kardeşim koşardı namaz kılmaya. Türkiye’nin her yerinde. Namaz, Farsça bir kelime. Namazın birinci manası saygı duruşudur. Allah’a saygı duruşu, Allah’tan başkasına baş eğilmez. Namazı olmayanın Allah’a saygısı palavradır. Secde hâli var ya, ne müthiş bir Allah’a saygı görüntüsüdür. Namaz, değer vermektir. Kişi namazı ile değer kazanır. Allah, kuluna serveti ile değil secdesiyle değer verir” dedi.
CUMHURBAŞKANI DA
KILIYOR, BAŞBAKAN DA
Namazın herkes için çok önemli olduğunun altını çizen Yılmaz, “Ey Başbakanım, ey Cumhurbaşkanım, ey Müminler, hayatınızda Muhammed’e değer verin. Bu bir emirdir. Namaz da o manadır. Cumhurbaşkanı namaz kılmıyor, çaycısı kılıyorsa, Allah katında çaycısı değerli. Namazın yoksa Allah katında hiçbir değerin yok. Ama şimdi Elhamdülillah, Cumhurbaşkanı da kılıyor, Başbakan da. Allah değer veriyor. Namazın üçüncü manası koruyan demektir. Namaz, insanı yalandan, montajdan, şantajdan korur. Namaz, dua demek. Dua ehli olsaydık şu gençler esrar-eroin kurbanı olur muydu? Hastaneler ruh hastasıyla dolar mıydı? Secde halinde ağlayan bir topluma ruh hastalığı bulaşmaz” ifadelerini kullandı.
BOMBAYLA DEĞİL
KELİMELERLE YIKIYORLAR
Türk Milleti’nin bombalarla değil, kelimelerle yıkılmaya çalışıldığını söyleyen Yılmaz, “Bombayla yıkılmayan bir milleti kelimelerle yıktılar. Yobaz, gerici, ilerici, çağdaş… Bu kelimeler, dünyada dinine bağlayan kişiler için kullanılmaz. Sadece Müslümanlar için yobaz, gerici, çağdışı kelimeleri kullanılıyor. Kızlarımızın başörtüleri, Kabe’nin örtüsünden üstündür. Kabe’nin ustası insandır, insanın ustası Allah’tır” dedi.

Bakmadan Geçme