Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nakilcioğlu: İmaret Camii eski tuvaletleri yıkılmalı

Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyesi

Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyesi Alaaddin Nakilcioğlu, Gedik Ahmet Paşa Camii, diğer adıyla İmaret Camii’nin eski tuvaletlerinin yıkılıp bu alanın yeşil alana dahil edilmesiyle camii girişinin güzelleşeceğini vurguladı.

 

Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyesi Alaaddin Nakilcioğlu, Belediye yönetiminin Vakıf İşhanı ile ilgili çalışmasının takdir edildiğini kaydetti.

Vakıf İşhanı ile ilgili çalışmanın meydanın açılması, geride yapıların ortaya çıkması açısından çok güzel bir çalışma olduğunu belirten Nakilcioğlu şunları söyledi: “Afyon Lisesi, Kültür Müzesi gibi kullandığımız binaların açığa çıkması meydanımızın kalitesini arttıracaktır. Bu açıdan çok güzel bir çalışmadır tebrik ediyorum. Ama ilk meclis toplantılarımızda da söylemiştim. İmaret Camiine tuvalet yeni yapıldı. Eski tuvaletler hala duruyor. Kültür anlayışı gereği tescilli yapıların etrafı boşaltıldı. O tuvaletlerin halen niçin durduğunu ben anlayamadım. Bir amacı yok kapalı ve kilitlidir. Orası güzelce yıkılıp yeşil alana dahil edilse hakikaten güzel olacak. Böylece camii girişi hakikaten güzel gözükecek. Güzel görünüme mermer sütunların görünümüne eski tuvaletler engel oluyor. Nasıl ki Anıtpark köşesindeki tuvaletlerin yıkılmasıyla Anıtpark çok daha güzelleştiyse İmaret Camii de aynı şekilde güzelleşecektir.”

Burcu AYDIN’ın Haberi.

ÖZEL HABER: Kocatepe Gazetesi’ne ait özel haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti