MXGP’ye Türksat sponsor oldu

Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde 1-8 Eylül’de yapılacak olan Dünya Motokros Şampiyonası’nın iki ayağı ve Türkiye Motofest’in iletişim sponsoru Türksat A.Ş. oldu   Afyon Motor Sporları Merkez’inde 1-8 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Dünya Motokros Şampiyonası’nın 9. ve 10. ayağı ile Türkiye Motofest’e Türksat A.Ş. iletişim sponsoru oldu. Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, TMF Başkanı [&hellip]

Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde 1-8 Eylül’de yapılacak olan Dünya Motokros
Şampiyonası’nın iki ayağı ve Türkiye Motofest’in iletişim sponsoru Türksat A.Ş. oldu

Afyon Motor Sporları Merkez’inde 1-8 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Dünya Motokros Şampiyonası’nın 9. ve 10. ayağı ile Türkiye Motofest’e Türksat A.Ş. iletişim sponsoru oldu. Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, TMF Başkanı Bekir Uçar ve Türksat Genel Müdürü Hüseyin Ertok’un katılımıyla Türksat’ta yapılan toplantıda sponsorluk için imzalar atıldı.
“DESTEKLERİNDEN DOLAYI TÜRKSAT’A TEŞEKKÜR EDERİZ”
Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar çok büyük işler yapmanın hayali ile şampiyonayı Türkiye’ye getirdiklerini ifade ederek, “180 ülkeye yapılacak yayınlarla ülkemizin her türlü özelliği ve güzelliği ile yansıtılacağını ve yaşatılacağını düşünüyoruz. Cumhurbaşkanlığımızın desteğiyle taçlanan bu organizasyonda alanında bir numara olan Türksat ile çalışma şansını da bulduk. Bu anlamda 3 milyarı aşkın insana bu organizasyonu ulaştıracak olan Türksat’a da teşekkürlerimizi iletiyoruz.” dedi.
Törende, Vali Gökmen Çiçek de şampiyonayı bu yıl da Afyonkarahisar’da gerçekleştirecek olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, konaklamada 27 bin yatak kapasitesi ile Afyonkarahisar’ın Türkiye’deki en fazla yatak kapasitesine sahip ilk 5 şehirden biri olduğuna dikkati çekti. Çiçek, sporun tüm dallarındaki organizasyonlar için çok büyük konaklama ve spor komplekslerinin olduğunu ifade etti.
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar’ın, birçok özelliği ile kendini ön plan çıkarmış bir şehir olduğunu kaydederek, “Sporda da öncü olduğumuzu iddia ediyorum. Umarız bu organizasyon dünyanın en iyi pistine sahip ilimizde gerçek bir festival olacak. Türksat’ın yardımıyla daha geniş bir alana ulaşacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı.
HEYET MÜZEYİ İNCELEDİ
Ziyaretler kapsamında Başkanı Mehmet Zeybek ve Valim Gökmen Çiçek Türkiye’nin Tek Uydu ve Uzay Müzesi Lagari Hasan Çelebi Müzesi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Heyet bugüne kadar uzaya gönderilen uydular hakkında bilgiler de aldı. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme