MXGP Türkiye Birincisi Prado Oldu

Dünya Motokros Şampiyonası etabını Jorge Prado birinci göğüsledi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yapılan MXGP TÜRKİYE tamamlandı. 7.3 milyar kişinin yaşadığı 180 ülkede 3.5 milyar kişinin televizyonları başında izlediği yarışlar bu sene de çok konuşulacak anlara imza attı.

MXGP Türkiye Birincisi Prado Oldu

MXGP TÜRKİYE'Yİ PRADO KAZANDI

MXGP TÜRKİYE yarışını Jorge Prado birinci olarak bitirdi. Tim Gajser ikinci, Jeremy Seewer üçüncü olarak tamamladı. Şampiyona sıralamasında ise, Tim Gajser yine lider olarak tamamladı. Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP) yarışında Sloven pilot Tim Gajser puanını 910'a çıkararak liderliğini sürdürdü. İspanyol pilot Jorge Prado 896 puana yükselirken, Hollandalı Jeffrey Herlings 857 puanla takip ediyor.

MXGP Türkiye Birincisi Prado Oldu

İlk yarışı MXGP'den İsviçreli pilot Jeremy Seewer önde tamamladı. MXGP takımından Fransız pilot Maxime Renaux ikinci, İspanyol pilot Jorge Prado ise üçüncü oldu.

İkinci yarışı ise, İspanyol Jorge Prado lider tamamladı. Pilot Tim Gajser ve Hollandalı Jeffrey Herlings takip etti.

Türkiye adına yarışan Ata Kuzu 23. ve Batuhan Demiryol’da 24. sırada yer aldı.

MXGP Türkiye Birincisi Prado Oldu

Müsabakalar sonunda derece alan sporculara ödüllerini Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan ve FİM Motokros Komisyonu Başkanı Antonio Alia Portela teslim etti.

Bakmadan Geçme