Müzisyenler tek çatı altında toplandı

Afyonkarahisar Müzisyenler ve Mahalli Yerel Sanatçılar Derneği Başkanı Yusuf Aladaş, müzisyenleri bir çatı altında toplayan yeni bir dernek olarak çeşitli etkinliklere imza attıklarını, önümüzdeki süreçte dernek üyeleri için kurs ve eğitim hazırlıkları yaptıklarını kaydetti.

27 Nisan 2023 tarihinde kurulan Afyonkarahisar Müzisyenler ve Mahalli Yerel Sanatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Aladaş tarafından yapılan açıklamada, dernek amaç ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Derneğin yönetiminde; Rıfat Okumuş, Abdullah Ekmekci, Sekreter Ali Acar, Müzik Koordinasyon Sorumlusu Fatih Şölen, Ramazan Baştürk, Halkla İlişkiler ve İlitişimden Sorumlu, İbrahim Doğan Kabadayı bulunuyor.

Dernek Başkanı Yusuf Karadaş, Afyonkarahisar Müzisyenler ve Mahalli Yerel Sanatçılar Derneği olarak şehirde müzisyenlik ve mahalli yöresel sanatçılık yapan, müziğe gönül verip hizmet edenleri bir çatı altında toplayarak aralarında birlik beraberliği sağlamanın derneğin esas amacı olduğunu belirtti. Karadaş, “30 Haziran 2023 tarihinde Beyaz Ay Derneğinin etkinliginde Fuar Alanı’nda müzik eğlence programını icra ettik. 25 Temmuz 2023 tarihidne Gül Anneler Derneği’nin kimsesiz çocuklara yönelik etkinliğinde Fuar Alanında müzikli programı gerçekleştirdik. Geçtiğimiz Haziran ayında Afyonkarahisar’da depremzede, Kahramanmaraşlı müzisyen Cuma Capar’ın ailesine mobilya, çamaşır makinesi, televizyon gıda yardımlarında bulunuldu. 30 Ağustos 2023 Zafer Bayramı arifesinde, 29 Ağustos 2023 akşamı TCDD tesisinde muhteşem bir konser verdik. İnşallah önümüzdeki süreçte güzel proje ve etkinlikleri hayata geçirmek niyetindeyiz. Dernek üyelerimiz için kurs ve eğitim hazırlıkları yapıyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme