Müzik Müzesi'ne 20 bin ziyaretçi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda kurulan İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi, her geçen yıl artan bir kitleye hitap ediyor. İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi'ni geçen yıl ilk, orta ve lise düzeyinde 20 bin öğrenci ziyaret etti. Müzik Müzesi'nin gelecek yıllarda 50 bin öğrenci tarafından ziyaret edilmesi hedefleniyor.SESLİ REHBER HAZIRLANIYORİbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi'nin 50 bin öğrenci ziyaretçi hedefine [&hellip]

Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda kurulan İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi, her geçen yıl artan bir kitleye hitap ediyor. İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi’ni geçen yıl ilk, orta ve lise düzeyinde 20 bin öğrenci ziyaret etti. Müzik Müzesi’nin gelecek yıllarda 50 bin öğrenci tarafından ziyaret edilmesi hedefleniyor.
SESLİ REHBER HAZIRLANIYOR
İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi’nin 50 bin öğrenci ziyaretçi hedefine ulaşması bağlamında çalışmalar da sürüyor. Bu çalışmalar arasında Afyon Kocatepe Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri çerçevesinde Sesli Rehber hazırlanacak. Sesli Rehber ile birlikte Müze’yi gezenler, Müze’deki çalgılar hakkında doğrudan bilgi sahibi olacaklar.
>> Murat ARISOY’un Özel Haberi

Bakmadan Geçme