Müzik dolu sohbet – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı tarafından M. Rıza Çerçel Kültür Merkezinde düzenlenen 'İhvan-ı Musiki' toplantısı bir saz ve söz buluşmasına daha sahne oldu Müzik ve sohbet akşamlarının 2015 yılındaki ikinci toplantısı ilgi ve beğeniyle izlendi. Dinarlı halk şairi Süleyman Uysal'ın konuşmacı olarak yer aldığı programda 'Şiir' konusu ele alındı, pek çok farklı konuyla ilgili [&hellip]

Müzik dolu sohbet

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı tarafından M. Rıza Çerçel Kültür Merkezinde düzenlenen “İhvan-ı Musiki” toplantısı bir saz ve söz buluşmasına daha sahne oldu

Müzik ve sohbet akşamlarının 2015 yılındaki ikinci toplantısı ilgi ve beğeniyle izlendi. Dinarlı halk şairi Süleyman Uysal’ın konuşmacı olarak yer aldığı programda “Şiir” konusu ele alındı, pek çok farklı konuyla ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu.
AKÜ Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi ve ney sanatçısı Ömer Bildik, Öğretim Görevlisi ve ud sanatçısı Burak Kaynarca, Öğretim Görevlisi ve kanun sanatçısı Kenan Savaş ile Öğretim Görevlisi, Solist Özlem Elitaş toplantı esnasında klasik Türk musikisinin seçkin eserlerini icra ettiler.
AKÜ öğretim elemanları ve idari personelinin yanı sıra Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, AKÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Uğur Türkmen, İşadamı İbrahim Alimoğlu ile Kadir Altınkaya da toplantıya katılanlar arasında yer aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme