• Haberler
  • Genel
  • Müze’nin arsası satışa çıkıyor – Kocatepe Gazetesi

Müze’nin arsası satışa çıkıyor – Kocatepe Gazetesi

Başbakanlık’a bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, www.eskidji.com adlı internet sitesi üzerinden 19 Ocak’ta 384 arsayı açık artırma ile satacak. Satılacağı duyurulan arsalar arasında Afyonkarahisar Arkeoloji Müzesi’nin bulunduğu alan da yer alıyor. Müze arsasının, açık artırması 16 milyon 243 bin liradan başlayacak Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Türkiye genelindeki 384 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satışı için [&hellip]

Müze'nin arsası satışa çıkıyor

Başbakanlık’a bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, www.eskidji.com adlı internet sitesi üzerinden 19 Ocak’ta 384 arsayı açık artırma ile satacak. Satılacağı duyurulan arsalar arasında Afyonkarahisar Arkeoloji Müzesi’nin bulunduğu alan da yer alıyor. Müze arsasının, açık artırması 16 milyon 243 bin liradan başlayacak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Türkiye genelindeki 384 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satışı için açık artırmalar, 19 Ocak 2012, Perşembe günü saat 14.00’da başlayacak. Açık artırma usulüyle satılacak arsalar arasında Afyonkarahisar Zafer Mahallesi’ndeki Sosyo-Kültürel Özel Proje Alanı da bulunuyor. 8 bin 780 metrekarelik alana yayılan arsanın açık artırması, 16 milyon 243 bin liradan başlayacak.
İnternet sitesinde tanıtıldı
Açık artırma usulüyle satışın gerçekleştirileceği www.eskidji.com adlı internet sitesinde, alan ile ilgili şu bilgilere yer verildi:
“Bölgede altyapı mevcuttur. Taşınmaz eğimsiz ve engebesiz bir topografik yapıya sahiptir. Parselin sınırları duvarlarla ve demir parmaklıklarla çevrilmiştir. Parsel üzerinde halihazırda Arkeoloji Müzesi bulunmaktadır. Parselin tüm sınırları yollarla belirli durumdadır. Parseldeki açık alanlar toprak, çim, kilitli beton parke ve taş ile kaplı olup bahçesinde çam ve meyve ağaçları bulunmaktadır.”
19 Ocak’taki açık artırmada Afyonkarahisar’da, Atatürk Spor Salonu ve Stadyumu’nun bulunduğu arsaların da satışa çıkarılacağı belirtildi.(Kocatepe)

Bakmadan Geçme