Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mutlu öğrencilerle buluştu

Türkiye’nin ön gelen haltercilerinden

Türkiye’nin ön gelen haltercilerinden Halil Mutlu Afyonkarahisar’a gelerek Kocatepe Ortaokulu’nda öğrencilerle söyleşide bulundu

 

 

Okulun “Kariyer Günü” etkinliği kapsamında Kocatepe Ortaokulu’na gelen 5 Dünya, 10 Avrupa, 3 Olimpiyat Şampiyonluğu sahibi olan ve ayrıca 20’den fazla dünya rekoru kıran Milli Halterci Halil Mutlu, öğrencilerle söyleşide bulundu. Söyleşiye İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Feyzullah Dereci, çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Kocatepe Ortaokulu Müdürü Tahsin Savaş, “Öğrencilerimizi örnek şahsiyetlerle buluşturmayı amaçladığımız kariyer günü etkinliklerimizde bugün ülkemizin spor tarihine adını altın harflerle yazdıran Halil Mutlu ve sizleri ağırlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Spor yaşamında 5 dünya şampiyonluğu, 10 Avrupa şampiyonluğu, 3 olimpiyat şampiyonluğu bulunan ve 20 den fazla dünya rekoru kıran Halil Mutlu; kişiliği, yaşamı, sporculuğu bakımından öğrencilerimize ve sporcularımıza rol model olmuştur. Kendisinin bilgi, birikim ve tecrübelerinden istifade edeceğimiz keyifli bir sohbet olması umuduyla katılımlarınız için sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.
Öğrencilerin sorularına içtenlikle cevap veren Milli Halterci Mutlu, hayatını, başarılarını, nasıl halterci olduğunu, başarı kazanmak için nasıl çalıştığını ve kendini nasıl motive ettiğini anlattı.
Söyleşinin ardından açıklama yapan Mutlu, “Benim için değişik bir gün oldu. Kocatepe Ortaokulu’na bizleri davet eden arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu tür organizasyonlarda bulunmaktan, gençlerimizle öğrencilerimizle buluşmaktan çok mutlu oluyorum. Onlar merak ettiklerini, biz de kendimizi ifade etme adına güzel bir buluşma oldu. Gençlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah yolları ve bahtları açık olur.” ifadesine yer verdi.
“AFYON’UN BİZDE AYRI BİR YERİ VAR”
Afyonkarahisar’ın kendisinde özel bir yeri olduğunu ifade eden Mutlu, “Afyonkarahisar’a mecburi olarak bir şekilde geliyoruz. Gerek yarışmalardan dolayı, çeşitli organizasyonlardan dolayı, bu yol benim için çok işlek bir yol. Aileme gideceğim zaman Afyon’dan geçiyorum. Yarışmalar Antalya’da olduğu için oraya giderken de geçiyorum. Ayrıca tabi bir de Afyon’un biz de ayrı bir yeri var. Yarışmalara geldiğimizde oldu, özellikle sporculuk dönemlerinde dinlenme, istirahat ve sakatlık dönemlerinde genellikle termalinden dolayı tercih ettiğimiz yerlerden birisi Afyon. Afyon’u seviyoruz, sucuğu güzel seviyoruz.” şeklinde konuştu.
Söyleşinin son kısmında Yalçın, Dereci ve Savaş Milli Halterci Mutlu’ya teşekkür ederek hediyeler takdim etti. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti