• Haberler
  • Gündem
  • “Mutlu Kalınız” okurlarıyla buluştu – Kocatepe Gazetesi

“Mutlu Kalınız” okurlarıyla buluştu – Kocatepe Gazetesi

Kültür yayınlarda altın çağını yaşayan Afyonkarahisar Belediyesi, çok özel ve anlamlı bir eseri daha Afyonkarahisar’a ve edebiyat dünyasına kazandırdı. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban döneminde Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü bünyesinde basılan 42, Afyonkarahisar Belediyesi tarihinde ise 56. kültür yayını olan “Mutlu Kalınız” kitabı Taş Medrese’de düzenlenen tanıtım programının ardından okurlarıyla buluştu.Afyonkarahisar Belediyesi’nin katkılarıyla Eğitimci-Yazar ve [&hellip]

Kültür yayınlarda altın çağını yaşayan Afyonkarahisar Belediyesi, çok özel ve anlamlı bir eseri daha Afyonkarahisar’a ve edebiyat dünyasına kazandırdı. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban döneminde Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü bünyesinde basılan 42, Afyonkarahisar Belediyesi tarihinde ise 56. kültür yayını olan “Mutlu Kalınız” kitabı Taş Medrese’de düzenlenen tanıtım programının ardından okurlarıyla buluştu.
Afyonkarahisar Belediyesi’nin katkılarıyla Eğitimci-Yazar ve Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Veli Cengiz tarafından hazırlanan kitabın tanıtım etkinliği ilgi gördü. Programa, Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Belediye Meclis Üyeleri; İbrahim Yıldız ile Ahmet Hastürk, YÜNTAŞ A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Sarlık ve çok sayıda davetli katıldı.
BAŞKAN ÇOBAN VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Tanıtım programında konuşan Eğitimci-Yazar Veli Cengiz, 2014-2018 yılları arasında çeşitli basın kuruluşlarında yazdığı makalelerden derlediği kitabının, Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü tarafından dört dörtlük bir şekilde hazırlandığını söyledi. Katkılarından dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık’a ve ekibine teşekkür eden Veli Cengiz, yazdığı makaleleri ‘mutlu kalınız’ cümlesiyle tamamladığını, bu yüzden kitabının ismini de ‘Mutlu Kalınız’ olarak belirlediklerini sözlerine ekledi.
KİTAPTA TÜRKİYE VE AFYON’A DAİR PEK ÇOK KONU YER ALDI
Güzel bir eseri daha Afyonkarahisar’a kazandırmanın bahtiyarlığını yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise, Veli Cengiz’in makalelerinde yazdığı ilimize ve ülkemize dair pek çok konunun kitapta yer aldığını söyledi. Cengiz’in yıllarca öğretmen, okul müdürü ve milli eğitim idarecisi olarak ilimize ve ülkemize hizmet etmiş değerli bir eğitim emeklisi olduğunu kaydeden Başkan Çoban, konuşmasını, “Sadece ilimizde ve ülkemizde yaşayan insanlar değil tüm dünya insanları mutlu kalsın” sözleriyle tamamladı.
Yapılan bu konuşmaların ardından Eğitimci-Yazar Veli Cengiz,  Vali Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile tanıtım programına katılan tüm davetlilere imzalı kitaplarını takdim etti.

Bakmadan Geçme