Müteahhitlerin güç birliği için ilk adım

Müteahhitler Derneği Geçici Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından meslektaşlarına akşam yemeği verildi. Yemek öncesi konuşan Derneğin Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arık, yaşanabilir bir kent oluşturulmasına katkı sağlamayı amaçladıklarını vurguladı Afyonkarahisar Müteahhitler Derneği Geçici Yönetimi, Oruçoğlu Termal Otel'de önceki akşam tanışma ve kaynaşma yemeği verdi. Yemekte çok sayıda müteahhit bir araya geldi. Yemek öncesi konuşan derneğin [&hellip]

Müteahhitlerin güç birliği için ilk adım

Müteahhitler Derneği Geçici Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından meslektaşlarına akşam yemeği verildi. Yemek öncesi konuşan Derneğin Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arık, yaşanabilir bir kent oluşturulmasına katkı sağlamayı amaçladıklarını vurguladı

Afyonkarahisar Müteahhitler Derneği Geçici Yönetimi, Oruçoğlu Termal Otel’de önceki akşam tanışma ve kaynaşma yemeği verdi. Yemekte çok sayıda müteahhit bir araya geldi. Yemek öncesi konuşan derneğin Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arık, il merkezinde faaliyet gösteren müteahhitlerin birlik ve beraberliklerini sağlamayı ve güç birliği oluşturmayı hedeflendiğini söyledi.
Politikalara yön verilmesi hedefleniyor
Afyonkarahisar Müteahhitler Derneği’nin amacını şehirde faaliyet gösteren müteahhitlerin birlik ve beraberliklerini sağlamak, güç birliği oluşturmak, müteahhitlik hizmetlerinin yerine getirilmesi konusunda üyelerini aydınlatmak, görüş öneri ve dileklerini almak olduğunu açıklayan Mehmet Arık; “Amacımız, inşaat sektörünün çağdaş standartlara uygun olarak ve ulusal stratejik hedefler doğrultusunda dengeli ve planlı bir şekilde geliştirilmesini ve bu yönde karar verici kuruluşların politika geliştirme ve uygulama çalışmalarına katkıda bulunmaktır. Müteahhitlerin güçlenmesi için araştırmalar ve çalışmalar yapmak, inşaat sektöründe ulusal ve uluslar arası düzeyde rekabet gücü yüksek, ekonomik yönden verimli, topluma karşı sorumlu, doğal ve kültürel çevreye saygılı bir yapı ve işleyişin gerçekleşmesinde katkıda bulunmaktır” dedi.
Ortak çalışmalar yapılacak
Yaşanabilir bir kent oluşturulmasına katkı sağlayacaklarını iddia eden Afyonkarahisar Müteahhitler Derneği Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arık, ulusal sektörel ve kurumsal hedeflerin gerçekleştirilmesi için yurt içi ve yurt dışında da ilgili tüm kişi ve kuruluşlarla işbirliği yapmayı hedeflediklerinin altını çizdi. Mehmet Arık sözlerine şöyle devam etti: “Yerelde belediye, üniversite, bayındırlık kurumlarıyla karşılıklı görüşmeler ve fikir alış verişleri yapmak, seminerler sempozyumlar düzenlemek, gelişen teknolojileri takip ederek üyelerini bilgilendirmek ve uygulamak, Modern çağdaş ve yaşanabilir bir çevre ve kent oluşturulmasında katkıda bulunmak, müteahhitlik hizmetlerinin uygulanmasında çıkacak güçlüklerin giderilmesi konusunda görevler üslenmek, hiçbir siyasi görüşün ve ideolojinin etkisinde kalmadan üyelerine ve topluma hizmet etmek derneğimizin başlıca amaçlarındandır.” Derneğin yönetim kurulunun oluşturulması için genel kurul toplantısı 28 Mart Pazar günü yapılacak.

Bakmadan Geçme