Müteahhitlere eğitim verildi

ATSO ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliğinde Müteahhitlik Belgesinin Güncellenmesi ve Yetki Grupları Hakkında bilgilendirme semineri düzenlendi   Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), müteahhitlik mesleği için önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. ATSO ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliğinde Müteahhitlik Belgesinin Güncellenmesi ve Yetki Grupları Hakkında Bilgilendirme Semineri, ATSO hizmet binasında düzenlendi. [&hellip]

ATSO ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliğinde Müteahhitlik Belgesinin Güncellenmesi ve Yetki
Grupları Hakkında bilgilendirme semineri düzenlendi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), müteahhitlik mesleği için önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. ATSO ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliğinde Müteahhitlik Belgesinin Güncellenmesi ve Yetki Grupları Hakkında Bilgilendirme Semineri, ATSO hizmet binasında düzenlendi.
Toplantıya ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Anlıak, Meclis Üyesi Özgün Çiçek, 15. Meslek Komitesi (Bina İnşaatı ve Müteahhitlik Hizmetleri) Başkanı Ayhan İzzet Mollaoğlu, Meslek Komitesi üyeleri ile ATSO üyesi firmaların temsilcileri katıldı.
Seminerin açılış konuşmasını yapan ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, “Müteahhitlik mesleği hakkında bu yılın Mart ayında bir düzenleme Resmî Gazete’de yayımlanmıştır. Gazetelerde ‘Herkes müteahhit olamayacak’ başlığıyla verilen haberlerde, müteahhitlik yapmak isteyenler için yeni şartlar getirildiği belirtilmiştir.” dedi.
Açılış konuşmasının ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Yapı Denetimi ve Yapı Malzemeleri Şube Müdür Vekili Kaşif Özcan ile Elektrik Elektronik Mühendisi Ali Başpınar, katılımcıları bilgilendirdi.

Bakmadan Geçme