• Haberler
  • Genel
  • Müteahhitler Derneği'nde yeni başkan Şehitoğlu

Müteahhitler Derneği'nde yeni başkan Şehitoğlu

Afyonkarahisar Müteahhitler Derneği olağan genel kurulu yapıldı. Genel Kurul'da İşadamı Hüseyin Şehitoğlu Dernek Başkanlığına seçilirken, eski ve yeni yönetim kurulları birlikte toplantı yaptı Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Genel Kurul Salonu'nda Cumartesi günü saat 14:00'de gerçekleşen Müteahhitler Derneği olağan genel kurulunda önceki yönetim ve denetim kurulu ibra edildi. Yeni yönettim ve denetim kurulunun da seçildiği [&hellip]

Müteahhitler Derneği’nde yeni başkan Şehitoğlu

Afyonkarahisar Müteahhitler Derneği olağan genel kurulu yapıldı. Genel Kurul’da İşadamı Hüseyin Şehitoğlu Dernek Başkanlığına seçilirken, eski ve yeni yönetim kurulları birlikte toplantı yaptı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Genel Kurul Salonu’nda Cumartesi günü saat 14:00’de gerçekleşen Müteahhitler Derneği olağan genel kurulunda önceki yönetim ve denetim kurulu ibra edildi. Yeni yönettim ve denetim kurulunun da seçildiği dernek genel kurulunda tek liste girdi. Genel kurulda yeni yönetimin oybirliğiyle seçildi. Seçimde Yönetim Kurulu Başkanlığı’na ise Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyesi İşadamı Hüseyin Şehitoğlu oybirliği ile seçildi.
Yapılan dilek ve temennilerden sonra toplantının kapanış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, derneğin faaliyetlerinin daha da artması için yönetim ve denetim kurulu olarak var güçleriyle çalışacaklarını söyledi. Şehitoğlu, “Afyonkarahisar’da faaliyet alanı olarak iş ve istihdama yönelik en büyük meslek örgütü olan; inşaat camiasının, Afyonkarahisar’daki birliktelik ruhuna, tarihi ve kültürel hayata katkı sağlayarak, sosyal yaşamda daha etkin bir güce ulaşacağına inancımız tam” dedi.
Genel Kurulda yönetim kuruluna Hüseyin Şehitoğlu, Oktay Okay, Alper Alp, Hakkı Aşçıoğlu ve Mehmet Kırker seçilirken; denetim kuruluna ise Çetin İplikçioğlu, Ali Zeybek ve Suat Sayın seçildi. Seçim sonrası Yalova Kaptan İş Merkezi’ndeki dernekte buluşan eski ve yeni yönetim ortak toplantı yaptı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme