• Haberler
  • Genel
  • Müsteşar Çelik’ten hayırlı olsun ziyareti

Müsteşar Çelik’ten hayırlı olsun ziyareti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Nesrin Çelik Vali Hakan Yusuf Güner'i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Eğitim ve Yayın Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Şehit Yakınları ve Gazilerin İş ve İşlemleri” hakkında hizmet içi eğitim semineri için Afyonkarahisar’a gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Nesrin Çelik Vali Hakan [&hellip]

Müsteşar Çelik'ten hayırlı olsun ziyareti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Nesrin Çelik Vali Hakan Yusuf Güner’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Eğitim ve Yayın Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Şehit Yakınları ve Gazilerin İş ve İşlemleri” hakkında hizmet içi eğitim semineri için Afyonkarahisar’a gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Nesrin Çelik Vali Hakan Yusuf Güner’e nezaket ziyaretinde bulundu.
KARŞILIKLI BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE
BULUNULDU
Vali Güner tarafından Hükümet Konağı önünde karşılanan Müsteşar Çelik, Valilik makamına geçerek günün anısına ziyaret defterini imzaladı.
Karşılıklı bilgi alış verişi sırasında Vali Güner, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretlerinden dolayı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Nesrin Çelik’e teşekkür etti.
“Şehit Yakınları ve Gazilerin İş ve İşlemleri” hakkında hizmet içi eğitim seminerinin Afyonkarahisar’da yapılmasının ve Vali Hakan Yusuf Güner’in göreve başlamasının aynı güne rastlamasının güzel bir tesadüf olduğunu belirten Müsteşar Çelik, bu anlamda Vali Güner’e Afyonkarahisar Valiliği görevinde başarılar diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme