'Müştereklerde birleşeceğiz'

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Afyonkarahisar Gazetecileri Deyanışma Derneği’ni ziyaret etti. Destici’yi Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdioğulları, AGD Başkan Vekili Ahmet Akosmanoğlu, AGD Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Oysal karşıladı. ORTAK HAREKET ETMEK GEREKİR Destici, burada yaptığı açıklamada 2019 seçimlerinin önemine dikkat çekti. Destici, � yılında Türkiye’nin önünde 3 büyük [&hellip]

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Afyonkarahisar Gazetecileri Deyanışma Derneği’ni ziyaret etti. Destici’yi Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdioğulları, AGD Başkan Vekili Ahmet Akosmanoğlu, AGD Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Oysal karşıladı.
ORTAK HAREKET ETMEK GEREKİR
Destici, burada yaptığı açıklamada 2019 seçimlerinin önemine dikkat çekti. Destici, “2019 yılında Türkiye’nin önünde 3 büyük seçim var. Bu seçimlerde 16 Nisan Referandumu’ndan sonra müştereklerde birleşme zorunluğu ortaya çıktı. Azami müşterekleri olan partiler zaten bir arada hareket etmek zorunda, asgari müşterekleri olan partiler de enazından müştereklerini ortaya koyarak ittifak yapmak zorunda. Biz bunu öngörerek Referandum’da ‘evet’ demiştik” dedi.
YARDIM ALMIYORUZ, ŞARTLARI ZORLUYORUZ
Halkın taleplerini birinci ağızdan dinlemek istediklerini, bu doğrultuda çalışma yaptıklarını vurgulayan Destici, “Halkın taleplerini öğrenmeye çalışıyoruz. Halkın gündeminde ekonomi vardır,bizim gündemimizde terör vardır.Bunları yerinde, vatandaşın yanında öğreneceğiz.Biz Hazine yardımı almayan bir partiyiz.Buna rağmen şartlarımız zorluyoruz. Vatandaşımıza ne kadar yardımcı olabilirsek o kadar mutlu oluyoruz” diye konuştu.
BBP’NİN ÇİZGİSİ HİÇ BOZULMADI
Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdioğulları da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Abdioğulları, Büyük Birlik Partisi’nin çizgisini hiç bozmadığını belirterek Destici’ye çalışmalarında başarılar diledi.
EGE’DE GAZETECİLERİN SESİ AGD
Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Akosmanoğlu da Dernek hakkında bilgi verdi. Akosmanoğlu, Dernek’in Afyonkarahisar’daki basın kuruluşlarını temsil etmesinin yanı sıra Ege Gazeteciler Federasyonu Başkanlığı’nı da yürüttüğünü vurguladı.
KİTAP HEDİYE EDİLDİ
Ziyarete BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi, hemşehrimiz Cemil Çoker de katıldı. Ziyaretin ardından BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ye Emekli Albay İsmail Özdilek’in “Afyon-karahisar Birinci İktisat Kongresi Yapılmalıdır”, Murat Arısoy’un “Dar Gelire Dair Hezeyanlar” kitabı hediye edildi.

Bakmadan Geçme