Mustafa Keser Dinar’da konser verdi

Sunuculuğu ünlü Showman Doğukan Alsay'ın yaptığı Dinar Belediyesi’nin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinliklerinde sahneye çıkan ünlü türkücü Mustafa Keser, Dinarlıları söylediği türkülerle coşturdu.󈬎 AĞUSTOS ZAFERBAYRAMI OLMASAYDI, HİÇBİR BAYRAM OLMAZDI”Düzenlenen etkinlikte konuşan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, “Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum hoş geldiniz şeref verdiniz. Bugün güzel bir bayram yaşıyoruz. 30 Ağustos Zafer [&hellip]

Sunuculuğu ünlü Showman Doğukan Alsay’ın yaptığı Dinar Belediyesi’nin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinliklerinde sahneye çıkan ünlü türkücü Mustafa Keser, Dinarlıları söylediği türkülerle coşturdu.
“30 AĞUSTOS ZAFER
BAYRAMI OLMASAYDI, HİÇBİR BAYRAM OLMAZDI”
Düzenlenen etkinlikte konuşan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, “Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum hoş geldiniz şeref verdiniz. Bugün güzel bir bayram yaşıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı elbette Türkiye’nin ama öncelikle Afyonkarahisar’ın çünkü bayram ilk defa Afyonkarahisar’da başladı. Eğer 30 Ağustos Zafer Bayramı olmasaydı. Hiçbir bayram olmazdı. Bu memleket için canını veda eden şehitlerimizi yâd ediyorum. Cenabı Allah mekânlarını cennet eylesin. Dolayısıyla Cenab-ı Allah hepimizi böyle mutlu günlerde, güzel bayramlarda bir araya getirsin. Değerli hemşerilerim bizlerde her zaman bu vatan için canını veda eden bir milletiz. Dolayısıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları etkinlikleri çerçevesinde dün çok güzel bir yürüyüş yaptık, fener alayı ve mehteran gösterisi yaptık. Bugünde sizler için bir araya gelen değerli dostlarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” dedi.
“ATATÜRK’ÜN
İSMİNİ ANMADAN BU KUTLAMALARIN BİR MANASI OLMAZ”
Demokrat Parti Genel Başkanı, Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal ise, “Bu vatan toprağını şehitler vermek bahasına sahiplenen vatan toprağı hamuruna karışan ama milletimizin sinesinde yaşayan şehitlerimize bir vefadır. O şehitlerimiz bu mücadele ile ecdadımızı verdiği bir taaddüdü aynı zamanda yedi düvele ilan etmiştir. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini anmadan bu kutlamaların bir manası olmaz. 1912’den 1922’ye on yıllık deyim yerinde ise öz çekiç misali savaşlarda pişen bir kadronun önceliğinde bu millet yeniden tarih sahnesinde var olmuş ve bugünlere getirmiştir. İnşallah bugün bu mesuliyeti taşıyan bizlerde bu milletin bir santimetre karesini eksik bir şekilde bizden sonra gelecek nesillere vermeyeceğimizi tarih önünde ve millet önünde ifade ediyoruz. Böyle bir gecede bizleri bir araya getiren Belediye Başkanımız Saffet Acar’a teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.
“MİNNET VE ŞÜKRANLA YÂD EDİYORUZ”
Etkinlikte son konuşmayı gerçekleştiren Dinar ilçe Kaymakamı Mustafa Şahin, “Değerli kardeşlerim bizim burada hatırasını canlandırmaya çalıştığımız bu harpte yiğitlik gösteren Alparslan’dan başlamak üzere Anadolu’nun kazandırılması, Anadolu’nun Türk yurdu haline getirilmesinde yiğitliklerini, güzelliklerini gösteren bütün komutanlara, devlet adamlarına minnetlerimizi şükranlarımızı sunmaktır. Tabi o halkın son yiğidi ise Büyük Atatürk’tür. O da çok genç yaşlarda silah arkadaşlarıyla beraber çıkmış oldukları kutlu yolda nihayetinde 29 Ekim 1923 de bu millete Cumhuriyeti hediye etmişlerdir. Kendilerini minnetle, şükranla yad ediyorum mekanları cennet olsun her birinin. Bu aziz topraklarda bayrağın inmediği, ezanın dinmediği bu topraklarda değerli kardeşlerim bir ve beraber olarak yaşıyalım. Bu güzel geceyi bize yaşatan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.
KESER COŞTURDU
Konuşmaların ardından sahneye çıkan ünlü türkücü Mustafa Keser, yaklaşık iki saat vatandaşlara coşkulu anlar yaşattı. Birbirinden güzel şarkılarıyla kendisini dinlemeye gelen yaşlı, genç ve çocuklara unutulmaz bir gece yaşatan Keser, anlattığı fıkralarla da geceye renk kattı. Konser sonrası Belediye Başkanı Saffet Acar, İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin ve Demokrat Parti Genel Başkanı, Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, ünlü sanatçı Mustafa Keser’e plaket ve çeşitli hediyeler verdiler.
Dinar Belediyesinin düzenlediği etkinliğe; İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar, Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Evciler Belediye Başkanı Saim Özer, CHP İlçe Başkanı Mevlüt Er, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Bağırkan, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Acar,  Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Şube Temsilcisi Hasan Ceylan, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Bakmadan Geçme