• Haberler
  • Gündem
  • Mustafa Çöl, personelinin yanında – Kocatepe Gazetesi

Mustafa Çöl, personelinin yanında – Kocatepe Gazetesi

Personel İftarı'nda konuşan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 'Belediyemizin hizmetlerinde büyük emeği olan siz değerli personellerimiz ile beraber İftar açmanın mutluluğunu duymaktayız. Birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Ramazan ayının manevi atmosferinden beraberce faydalanıyoruz. Ben düzenlediğimiz bu iftar programına katıldığınız için şahsım ve Sandıklı Belediyemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.Personel İftarı'nda, Sandıklı Belediyesi'nden emekli [&hellip]

Personel İftarı’nda konuşan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “Belediyemizin hizmetlerinde büyük emeği olan siz değerli personellerimiz ile beraber İftar açmanın mutluluğunu duymaktayız. Birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Ramazan ayının manevi atmosferinden beraberce faydalanıyoruz. Ben düzenlediğimiz bu iftar programına katıldığınız için şahsım ve Sandıklı Belediyemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Personel İftarı’nda, Sandıklı Belediyesi’nden emekli olan personeller için plaket töreni düzenlendi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme