Musiki Eğitim Merkezi'nde Yeni Dönem Başlıyor

Afyonkarahisar Belediyesi Musiki Eğitim Merkezi, müzikseverler için yeni bir dönemi başlatıyor.

Afyonkarahisar Belediyesi Musiki Eğitim Merkez, 15 Eylül 2024 tarihinde saat 16.00’da başlayacak olan yeni dönem çalışmalarına ev sahipliği yapacak. Bu dönemki çalışmalarda Türk Sanat Müziği'nin

seçkin eserleri, deneyimli şef Raif Somer yönetiminde icra edilecek.  Afyonkarahisar Belediyesi Musiki Eğitim Merkezi, Türk Sanat Müziği'ne olan ilgiyi artırmak ve bu alandaki yetenekleri geliştirmek amacıyla etkinlikle düzenliyor.

15 Eylül 2024 tarihinde başlayacak olan çalışmalar, bu misyonu devam ettirmek ve müzikseverleri bir araya getirmek amacıyla organize ediliyor. Çalışmalar, İmaret Camii’nin karşısında yer alan Afyonkarahisar Belediyesi Musiki Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Şef Raif Somer'in liderliğinde yürütülecek olan çalışmalarda, Türk Sanat Müziği’nin nadide eserleri ve geleneksel melodileri özenle seçilerek sahneye taşınacak.

Seçilecek Türk Sanat Müziği'nin zengin repertuarıyla, dinleyicilere nostaljik ve duygusal bir deneyim sunulması planlanıyor. Afyonkarahisar Belediyesi Musiki Eğitim Merkezi, etkinliklere katılmak isteyenleri davet ediyor.

Bakmadan Geçme