• Haberler
  • Genel
  • MÜSİAD, önemli hizmetler yapacak – Kocatepe Gazetesi

MÜSİAD, önemli hizmetler yapacak – Kocatepe Gazetesi

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, MÜSİAD'ın Afyonkarahisar'a hizmet edeceğini söyledi Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, MÜSİAD Afyonkarahisar İl Temsilcisi Ahmet Neoldum ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. TBMM'de yemek yiyen heyet daha sonra Ürün ile toplantı yaptı. Toplantıda konuşan Ürün, MÜSİAD'ın Afyonkarahisar'da temsilcilik açmasının sevindirici olduğunu belirterek 'Biz [&hellip]

MÜSİAD, önemli hizmetler yapacak

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, MÜSİAD’ın Afyonkarahisar’a hizmet edeceğini söyledi

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, MÜSİAD Afyonkarahisar İl Temsilcisi Ahmet Neoldum ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi. TBMM’de yemek yiyen heyet daha sonra Ürün ile toplantı yaptı. Toplantıda konuşan Ürün, MÜSİAD’ın Afyonkarahisar’da temsilcilik açmasının sevindirici olduğunu belirterek “Biz Afyonkarahisar’a katkı yapacak olan herkesin her kesimin ve her insanın yanındayız. İnşallah MÜSİAD Afyonkarahisar’da önemli hizmetlere vesile olacaktır” dedi.
ALLAH YARDIMCILARI OLSUN
Afyonkarahisarlı işadamlarının ve sanayicilerin MÜSİAD ya da onun gibi sivil toplum kuruluşlarında bir araya gelmesinin önemine dikkat çeken Ürün, “Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Afyonkarahisar’da işadamları ve sanayici arkadaşlarımız her geçen çeşitli çatılar altında bir araya gelerek üretmeye ve daha fazla vatandaşa iş ve aş vermeye devam ediyorlar. Allah yar ve yardımcıları olsun” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme