MÜSİAD Karakol'la devam – Kocatepe Gazetesi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar İl Temsilciliği görevine Tınaztepe Şirketler Grubu sahibi Ahmet Karakol atandı.Afyonkarahisar'daki temsilcilik çalışmaları geçtiğimiz yıllarda tamamlanan MÜSİAD'ın Afyonkarahisar İl Temsilciliği görevini Ahmet Neoldum sürdürüyordu. Yeterli üye sayısı olmadığı için MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi kurulamamış, temsilcilik olarak faaliyetler yürütülmüştü. Son yapılan atama ile MÜSİAD Afyonkarahisar İl Temsilciliği görevine Ahmet Karakol getirildi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar İl Temsilciliği görevine Tınaztepe Şirketler Grubu sahibi Ahmet Karakol atandı.
Afyonkarahisar’daki temsilcilik çalışmaları geçtiğimiz yıllarda tamamlanan MÜSİAD’ın Afyonkarahisar İl Temsilciliği görevini Ahmet Neoldum sürdürüyordu. Yeterli üye sayısı olmadığı için MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi kurulamamış, temsilcilik olarak faaliyetler yürütülmüştü. Son yapılan atama ile MÜSİAD Afyonkarahisar İl Temsilciliği görevine Ahmet Karakol getirildi.

Bakmadan Geçme