MÜSİAD basınla omuz omuza – Kocatepe Gazetesi

Yeni göreve gelen MÜSİAD ilk STK ziyaretini Afyonkarahisar Basın-Yayın Derneği'ne yaptı. Afyonkarahisar Basın-Yayın Derneği kurucu Başkanı Hacı Hakkı Özsoy ile görüşen heyet her zaman Afyonkarahisar basını ile omuz omuza çalışacaklarını ifade etti.Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar Şubesi'nin yeni başkanı Ahmet Karakol ile MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi yöneticileri protokol ziyaretlerini sürdürüyorlar. Göreve geldikleri günden itibaren [&hellip]

Yeni göreve gelen MÜSİAD ilk STK ziyaretini Afyonkarahisar Basın-Yayın Derneği’ne yaptı. Afyonkarahisar Basın-Yayın Derneği kurucu Başkanı Hacı Hakkı Özsoy ile görüşen heyet her zaman Afyonkarahisar basını ile omuz omuza çalışacaklarını ifade etti.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Afyonkarahisar Şubesi’nin yeni başkanı Ahmet Karakol ile MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi yöneticileri protokol ziyaretlerini sürdürüyorlar. Göreve geldikleri günden itibaren MÜSİAD’ın Afyonkarahisar’da tanınılırlığını ve etkinliğini artırmak adına çalışmalarına başlayan MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Karakol ile çalışma arkadaşları il yöneticilerini ziyaret ettiler. Basın-yayın organları ile de her zaman dirsek temasında olacaklarını ve Afyonkarahisar’ın gelişimi adına basın-yayın organları ile işbirliği yapacaklarını belirten MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Karakol ve ekibi, Afyonkarahisar’daki basın kuruluşlarının birliktelik oluşturarak kurdukları Afyonkarahisar Basın-Yayın Derneği’ne de ziyarette bulundular. Afyonkarahisar Basın-Yayın Derneği Kurucu Başkanı Hacı Hakkı Özsoy ile istişarede bulunan MÜSİAD yöneticileri ilimizin ve ülkemizin kalkınması adına yapılacak tüm çalışmalarda memnuniyetle çaba göstereceklerini dile getirdiler.
Afyonkarahisar basını ile işbirliğine özel önem verdiklerini belirten MÜSİAD Şube Başkanı Ahmet Karakol, “Afyonkarahisar basınının tüm mensupları ile iletişim halinde olmak amacındayız. Bu nedenle ilk ziyaretimizi birlikteliğin oluştuğu bu güzel derneğimize, derneğimizin kurucu başkana Sayın Hacı Hakkı Özsoy’a gerçekleştirdik. Bundan sonra da tüm basın kuruluşlarına ziyaretlerimizi sürdüreceğiz” dedi. Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Kurucu Başkanı Hacı Hakkı Özsoy da MÜSİAD’ın ülkemiz ve ilimiz açısından önemine işaret ederek, Karakol ve çalışma arkadaşlarına başarılar diledi.

Bakmadan Geçme